Det er tid til at hylde håndværkeren

Annonce – Dato 20 mar 2023

IBF’s nye tagsten Funkis med integrerede solcellerIBF’s nye tagsten Funkis med integrerede solceller

Byggebranchen fylder atter messehallerne i Fredericia, når det fra d. 21. marts 2023, efter flere års pause, endeligt bliver tid til Byggeri’23. Over fire dage præsenterer leverandører fra hele branchen produktnyheder. I år har betonvareproducenten IBF dog valgt at lægge fokus et andet sted.

IBF tager hatten af for håndværkeren”Vi kommer selvfølgelig til at have produkter med på messen, men i år skal det ikke være dét, der løber med hele opmærksomheden. Vi har set tilbage på en coronaperiode, hvor mange af os blev sendt hjem for at arbejde ved spisebordet, mens alle håndværkere og produktionsmedarbejdere knoklede med at sikre, at byggeriet ikke gik i stå. Det skylder vi dem en stor tak for! For er der nogle, der fortjener et klap på skulderen, så er det alle de kompetente håndværkere, der slider for dansk byggeri. Vi har stor respekt for den høje arbejdsmoral og den faglige stolthed, som håndværkerne året rundt tilfører byggebranchen - det må vi bare tage hatten af for,” fortæller Bent Bendtzen, der er salgschef for IBF.

IBF har bogstaveligt talt taget hatten af – og man vil derfor på Byggeri’23 kunne se en kæmpe kasket i loftet over IBF’s stand. På selve standen vil det også være muligt at se nogle af IBF’s nyheder og få en snak om emner som bæredygtighed og socialt ansvar. ”Vi følger med udviklingen og har et ansvar for at udvikle produkter, der imødekommer bygherrernes efterspørgsel. Det gælder f.eks. efterspørgslen til produkter med lavere CO2-aftryk og produkter, der kan forbedre arbejdsmiljøet på byggepladsen,” fortæller salgschefen.

Billede th: IBF bruger årets byggerimesse til at anerkende håndværkeren.

På messen vil man derfor kunne se IBF’s ekstra lange Leca® termblok, der med en længde på 240 cm giver en hurtigere sætning og nu også har fået et aftageligt knæk i isoleringen. Den aftagelige isolering gør det nemmere at montere radonsikring. Indenfor tagsten vil IBF præsentere en ny tagstensprofil, en plan betontagsten, der passer godt til moderne byggeri med stringent arkitektur. Tagstenen har en lavere vægt, kan leveres direkte på taget, og kan desuden kombineres med solceller, der bliver integreret i tagkonstruktionen.

IBF Eco2 fliser, permeabel belægningBillede tv: IBF Eco2 fliser med min. 50 % CO2-reduktion. Her lavet som en permeabel belægning, der kan optage regnvandet.

Sidst men ikke mindst arbejder IBF på brancheniveau med den bæredygtige udvikling og vil på Byggeri’23 præsentere en ny flise fra produktserien IBF Eco2, som har et reduceret CO2-aftryk på minimum 50%.

”Vi ser virkelig frem til at deltage på Byggeri´23. Vi glæder os til igen at møde en masse branchefolk og til at opleve den gode energi. Vi sætter pris på de ærlige holdninger, der altid kommer ved det personlige møde. Det er noget helt særligt at samles som branche og mærke, at alle brænder for godt dansk byggeri,” afslutter Bent Bendtzen.