Case: ”The Silo”

Dato: 12 Apr 2018

Luksuslejligheder med Pettinaroli gulvvarme

Case: ”The Silo”

38 luksuslejligheder i ombygget foderstofsilo i Københavns Nordhavn er udstyret med en lang række produkter fra Pettinaroli. Blandt andet styresystemet COMFORT IP*, som er et af markedets mest smarte og fremtidssikrede styresystemer til gulvvarme.

”HVA DRIKKER MØLR”-siloen blev til luksuslejligheder

Den tidligere foderstofsilo med øgenavnet ”HVA DRIKKER MØLR”  i Nordhavnen er blevet omdannet til 38 forskellige luksuslejligheder på mellem 60 og 240 m² fordelt på 17 etager med en offentlig udstilling i stueetagen og en restaurant på toppen af bygningen. Selve siloen har fået et nyt ydre, mens man har forsøgt at bevare meget af det rå indre, herunder store betonsøjler og meget varierende lofthøjder helt op til 5,5 meter. Flere af lejlighederne er i to plan, og alle lejligheder har minimum én stor altan og store panoramavinduer med en fantastisk udsigt til skyline og Øresund.

COMFORT IP i alle lejligheder

Alle lejligheder i ”The silo” er indrettet med gulvvarme fra Pettinaroli. Lige fra fordelersystemet i teknikrummet til gulvvarmereguleringen i stuen. Pettinaroli’s KVIKSHUNT leverer varmen ud til de respektive rum og sammen med COMFORT IP-systemet opfylder det på en simpel og nem måde de basale krav til rumregulering og optimal komfort i hver enkelt lejlighed. Rumtermostaterne, som pryder i alle rum, er trådløse og har et lækkert design, som passer perfekt ind i de topmoderne lejligheder.

Ro i maven

COMFORT IP er et selvregulerende styresystem, hvilket betyder at styresystemet regulerer mængden af vand i de enkelte kredse og dermed opnår man en højere komfort.

”Vi har valgt at installere Pettinaroli´s COMFORT IP gulvvarmesystem i disse lejligheder, fordi det er et rigtig godt system. Det indregulerer gulvvarmen helt af sig selv. Kunden opnår den optimale komfort og det sparer os en masse tid på installationen. Samtidig giver det en dejlig ro i maven, når man kører fra kunden - man ved, at det bare spiller”, udtaler Jørgen Beck fra BECKO VVS i Slangerup, som har stået for hele VVS-entreprisen i dette projekt.

SmartHome-løsningen ligger lige for

COMFORT IP er meget mere end ”bare” et gulvvarmeanlæg. Systemet kan kobles på internettet via et access point. Med den gratis app ”ALPHA IP” er det muligt at styre og regulere på gulvvarmen med sin Smartphone, uanset om man er hjemme eller på farten. Man kan samtidig koble et bredt udvalg af tilbehør til systemet: Lysstyring, alarmsystem, brandalarm osv. Yderligere et utal af muligheder venter lige rundt om hjørnet: Persiennestyring, ovenlysvinduer, markiser – og for at krydre det hele, kan COMFORT IP stemmestyres: ”Tænd lyset i gangen”, ”Sænk temperaturen i stuen med 2 grader” – men det ligger lidt ud i fremtiden.

Yderligere leverancer

Udover gulvvarme har Pettinaroli også leveret brugsvandsfordelerrør til alle lejligheder samt ventiler i forbindelse med varmemålere. Disse ventiler er med følertilslutning for måling af temperatur på frem- og returløb, derved kan fx kalorieforbrug afmåles for hver enkelt lejlighed.

*COMFORT IP er ved dette byggeri leveret som ALTECH V3 IP.

Se mere på www.pettinaroli.dk

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår