Facadeisolering med teglskaller

Facadeisolering med teglskaller

Udvendig isolering eller facadeisolering er den bedste måde at isolere sit hus på. Med denne metode sikrer du dig at du får isoleret hele dit hus, også i de svære hjørner, hvor også nybyggede huse har deres problemer.

Hvis du vælger at isolere udvendigt i stedet for indvendigt, er metoden ca. 30 procent mere effektiv. Ved indvendig isolering er der nogle indvendige vægge, der går på tværs af ydervæggene, samt andre dele af konstruktionerne, der fortsat vil fungere som kuldebroer.

Den eksisterende ydervæg holdes varm og tør, og risikoen for fugtproblemer minimeres. De gamle kolde ydermure kommer til at fungere som varmedepot i fyringssæsonen og hjælper med at holde på køligheden om sommeren.

En gammel nedslidt facade bliver forbedret ved at den isoleres udvendigt. Så er bygningens murværksfuger eksempelvis nedbrudte og skadet, kan man slå to fluer med et smæk ved at isolere udefra og dermed ”spare” facaderenoveringen af fugerne.

Isoleringen tager ikke plads i de indvendige rum, så boligarealet forbliver uændret. Installationer som varmerør, radiatorer og el samt stuk og andet bliver ikke berørt og skal ikke flyttes, som de ellers skal ved indvendig isolering. Da arbejdet kan foregå uden at påvirke de indvendige rum, slipper du for besværet med at rydde rummene og for støv og snavs i forbindelse med arbejdet.

Tegskaller på facadeisolering

Briiso facadeisolering er udvendig isolering, der gør det let, at facadeisolere sit hus med teglskaller. Med Briiso er det muligt at få alle traditionelle murer detaljer med, og du går ikke kompromis med et klassisk murermester udseende.

Det færdige resultat fremstår som et traditionelt muret byggeri, som er vedligeholdes frit i mange mange år.

Hvornår er facadeisolering en mulig løsning

Generelt er udvendig efterisolering af ydervægge en god løsning til gamle bygninger med massive ydermure, eller hvor hulmursisolering ikke kan lade sig gøre på grund af begrænset plads i hulmuren. Metoden bruges også på nyere bygninger med dårligt isolerede ydervægge opbygget af tegl, gasbeton eller beton.

Byg med teglskaller for et bedre miljø

Byg med teglskaller for et bedre miljø

Verdensmål for bæredygtig udvikling

Læs mere

Op til 20% mere dagslys

Op til 20% mere dagslys

Tyndere mure er til gavn for lysindfaldet

Læs mere

Polyurethan isolering i byggeriet - eksempelsamling

Polyurethan isolering i byggeriet - eksempelsamling

Nutidens løsning på fremtidens behov

Læs mere

Relaterede produkter

PIR isolering

PIR isolering

PIR isolering krymper ikke


Teglskaller

Teglskaller

Briiso leverer teglskaller fra alle teglværker


Nyheder fra Briiso

Teglfacader der udleder 75 % mindre Co2

Teglfacader der udleder 75 % mindre Co2

Flere netto m2 til din kunde – smallere vægge

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår