BPI lancerer PureSound®F – en selvslukkende akustikskum uden brandhæmmer

Dato: 7 Apr 2020

BPI udvider produktsortimentet inden for det egenproducerede varemærke, PureSound®, som i forvejen består af PureSound®E. Den nyeste tilføjelse hedder PureSound®F, og det er BPIs bud på en akustikskum af høj kvalitet, som er udviklet med fokus på bæredygtighed: den er nemlig helt uden brandhæmmer.

Efter mange måneders arbejde med laboratorietests og produktprøvninger er BPI nu klar til at lancere et nyt produkt, der besvarer en stor efterspørgsel: en skumkvalitet med fantastiske lydabsorberende egenskaber og lave emissionsværdier.

med fantastiske lydabsorberende egenskaber

Reducerer støj i bl.a. kontormiljøer og HVAC-aggregater

PureSound®F er udviklet med unikke lydabsorberende egenskaber, og skumkvaliteten kan især skabe værdi som akustisk interiør i offentlige og private områder samt som lydabsorberende komponent i HVAC-aggregater. På arbejdspladser med åbne kontormiljøer kan PureSound®F anvendes til at absorbere unødig samt generende støj og dermed skabe bedre arbejdsmiljø for medarbejdere. Derudover kan PureSound®F med fordel anvendes i bl.a. ventilationssystemer, hvor skummet absorberer støj og summen fra aggregatet.

Når man integrerer PureSound®F i sin løsning, dæmper man derfor støjen, hvilket kan være en faktor til at forbedre indendørs miljøer. Både PureSound®E og PureSound®F har meget lave emissionsværdier, så begge skumkvaliteter kan trygt anvendes i løsninger inden for akustisk interiør og HVAC.

Bæredygtig kvalitet og lav emissionsværdi

PureSound®F udmærker sig især ved, at den er 100 % uden brandhæmmer og dermed har endnu lavere emissionsværdier. På trods af dette er PureSound®F selvslukkende, og den klarer dermed brandklasserne: En 1021-1, CAL-117 samt FMVSS302. Denne brandhæmmende egenskab er helt unik for en så let skumkvalitet, der er produceret uden brandhæmmer – hvor der samtidig ikke gås på kompromis med produktkvaliteten og de lydabsorberende egenskaber. Der arbejdes desuden på, at PureSound® bliver certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX® i løbet af 2020.

Referenceprojekter fra Bramming Plast-Industri A/S

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Udv.renovering | Allerød | 122 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Allerød med 339 lejligheder på 3 etager . Sel...

Deptford Foundry, London

Deptford Foundry, London

London

Projektnavn: Deptford Foundry, London Forventet afsluttet, årstal: 20...

ÖAMTC-bygning i Wien

ÖAMTC-bygning i Wien

Wien

I slutningen af sidste år blev den nye ÖAMTC-bygning i Wien taget i brug me...

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

HJALLERUP

Ho-Con har udvidet deres kontor med en tilbygning. Tilbygningen er konstrue...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår