Bløde fodlister og trappeforkanter med lys

Dato: 1 Dec 2016

PRIMO Danmark præsenterer aktuelle nyheder

Bløde fodlister og trappeforkanter med lys

Bløde fodlister og trappeforkanter med lys

PRIMO Danmark præsenterer aktuelle nyheder

Bløde fodlister

Igennem sit forhandlernetværk har PRIMO Danmark leveret bløde fodlister i 80 mm højde til DNU Skejby Sygehus. De bløde, selvklæbende fodlister egner sig især til steder med hårdt brug, fx institutioner, hospitaler, dagligvarebutikker, industrielt byggeri med m.m. og giver tilmed en flot afslutning mellem gulv og væg. Plastmaterialet, der anvendes er særdeles robust og upåvirkelig af fugt og tåler derfor daglig afvaskning. Det bløde materiale er let at arbejde med, og i sammensvejset tilstand er fodlisterne velegnede i vådrum, mellem linoleumsgulv og væg og som afslutning på trapper.

Trappeforkanter med lys

En nyhed fra PRIMO er trappeforkanter med eller uden lys til markering af trappetrin. Forkanten er ideel til steder, hvor mange mennesker færdes, fx biografer, diskoteker, restauranter og skoler, og hvor der også stilles store krav til slidstyrken. 

Trappeforkanten kan leveres med sort, gråt eller hvidt indlæg samt med rød eller hvid light tape, hvilket giver en både skridsikker og slidstærk løsning.

Fordele ved light tape

  • Bruger 40 % mindre energi end LED belysning 
  • Ingen varme pletter
  • Jævn belysning
  • Op til 10 gange så lang levetid som konkurrerende produkter 
  • Mat ensartet lys
  • Tåler tung belastning 
  • Let at installere 
  • Lige synlig om man går op eller ned af trappen

► Nærmere information: www.primo.dk
Tlf. 75 29 91 77

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår