BIMobject AB

BIMobject AB´s mission er at hjælpe vores kunder, producenterne indenfor AEC Til at blive mere synlig og blive udvalgt ved at skabe høj kvalitet nemt tilgængelige objekter til BIM processerne. Dette genererer flere forretninger til vores kunder på en målbar måde.

Vi leverer software værktøjer, web løsninger og services for at kunne assisterer vor og publicere BIM objects på nettet og udvikle en direkte linje til brugerne af et hvert BIM software. BIMobject AB er neutral, innovative og vil altid yde vores bedste for at kunne levere omkostningseffektive marketings- og salgsløsninger til producenter.

Virksomheden BIMobject er opstået omkring et netværk af virksomheder og partnere over hele verden. Vores ambition er at være linket mellem kompleks teknologi omkring CAD og BIM og vores kunder, byggeprododukter og indretnings producenter. Vi hjælper dem med at udvikle, vedligeholde og markedsføre digitale genskabelser af deres produkter som BIM objekter. Vi er neutrale og kan "bygge" BIM objekter til alle gængse BIM software på markedet. Vi kan også hjælpe med markedsanalyser, skabe "leads" og igennem vores globale netværk, kan vi hjælpe med at publicere deres BIMobjekter på bedst mulig måde.

Læs mere her!

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår