Besøg Modulett på Ejendomsmessen 2017

Annonce – Dato 16 Feb 2017

Se de nye montageklare moduler i Bella Center

Besøg Modulett på Ejendomsmessen 2017

Besøg Modulett på Ejendomsmessen 2017

Se de nye montageklare moduler i Bella Center d. 29.-30. marts

På dette års Ejendomsmesse udstiller Modulett de seneste nyheder indenfor færdige løsninger til udskiftning af faldstammer og stigrør i etageboliger, og der er mulighed for at høre mere om hvor hurtig, økonomisk og pladsbesparende udskiftningsprocessen er.

Besøg også Moduletts showroom i Kastrup

Har man ikke tid til at tage på messe, er der mulighed for en uforpligtende demonstration af modulerne i Moduletts showroom i Kastrup. Her kan man se hvad modulerne indeholder og få vist mulighederne for at få dem specialfremstillet til specifikke projekter - gerne med eget valg af typer af indhold til rør og installationer.

Eksempler på færdige projekter og visualisering

På messen og i showroom’et er der mulighed for at opleve finishen af de færdige moduler og få uddybet fordele og besparelser ved at bruge præfabrikerede moduler. Modulett fremviser gerne relevante eksempler på færdige løsninger, som passer ind i et aktuelt projekt, eller designer et konkret projekt, så kunden får visualiseret løsningen og noget at forholde sig til, inden en beslutning skal træffes.

Projektudførelse

Der er naturligvis også lejlighed til at høre om muligheden for at få en totalløsning leveret af montagefirmaet Modulett Montage A/S, som står for al projektering, sanitet og VVS-arbejde samt evt. totalrenovering af badeværelser.

Åbent hus

Modulett holder åbent hus d. 25. marts og d. 8. april kl. 10-14 på adressen Kirstinehøj 14, 1. sal, 2770 Kastrup.

Ejendomsmessen 2017

Moduletts nye montageklare moduler kan opleves i Bella Center den 29.-30. marts 2017, stand D:07b.

Yderligere oplysninger: www.modulett.dk eller tlf. 40 40 16 05.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår