Bedre overblik med DataLøn

Dato: 3 Aug 2017

Lønsystemet DataLøn understøtter alle faggrupper og overenskomster

Bedre overblik med DataLøn

Bedre overblik med DataLøn

Lønsystemet DataLøn understøtter alle faggrupper og overenskomster

Ferskvandscenteret og AQUA Akvarium & Dyrepark håndterer løn for 130 -150 medarbejdere, der er ansat på vidt forskellige vilkår.

En kompleks lønopgave

Bogholder Ralph Barreth laver ikke bare løn for de to hovedafdelinger i henholdsvis Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, men også for de to hovedafdelingers i alt 16 underafdelinger med mange forskellige typer af medarbejdere. Der er eksempelvis hotel- og restaurationsmedarbejdere, teknikere, gæsteundervisere, dyrepassere, studentermedhjælpere, rengøringspersonale og almindeligt kontorpersonale.

Alle medarbejdergrupper er ansat på forskellige vilkår. Det gør lønopgaven mere kompleks, fordi nogle oplysninger skal indtastes manuelt sammenlignet med virksomheder, hvor den samme type ansatte får udbetalt samme faste løn hver måned.

Afdelingsopdelt lønhåndtering og bogføring

Heldigvis får bogholder Ralph Barreth god hjælp til at bevare overblikket, da lønsystemet DataLøn understøtter alle faggrupper ved at lave afdelingsopdelt lønhåndtering og bogføring. Derudover har løsningen rubrikker, hvor man kan angive eventuelt natarbejde, weekendarbejde, ferietillæg, kørselsgodtgørelse, rejsegodtgørelse og så videre.

De mange forskellige medarbejdergrupper udgør også deres egen bogføringsgruppe i DataLøn. Det giver et godt overblik over organisationens samlede økonomi og gør det nemt for eksempelvis revisor at kontrollere regnskabet afdeling for afdeling og stemme det af.

Features

Det er muligt at logge på DataLøn hjemmefra, gamle lønsedler og lønbilag opbevares i et e-arkiv, og mange af de administrative processer i DataLøn er automatiseret, så de manuelle – og ofte fejlbehæftede – arbejdsgange bliver holdt på et minimum.

Konsulent back-up

DataLøns konsulenter er altid til rådighed med velkvalificeret hjælp og giver sig god tid til at rådgive. Det er vigtigt, hvis man sidder med en konkret problemstilling, der skal løses nu og her.

Få adgang til de mange fordele

Vælg DataLøn og få de samme fordele som Ferskvandscenteret og AQUA Akvarium & Dyrepark:

  • Nemt at lave løn til alle typer medarbejdere
  • Bedre overblik med afdelingsopdelt løn og bogføring
  • Automatisk overførsel til SKAT, ATP, pension, ferie osv.
  • Lønsedler sendes automatisk til e-Boks
  • Fri support via telefon, chat, video og vejledninger

”Bedømt på DataLøns høje kvalitet vil jeg absolut anbefale løsningen til andre.” Ralph Barreth, bogholder.

Start nu på dataløn.dk/overblik

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN