Beboerforeningen tog ansvar

Dato: 4 okt 2019

Beboerforeningen i Skovgårdsparken i Brabrand ønskede en ”grøn” løsning, da taget på ejendommen skulle isoleres. Derfor blev glasset fra de gamle vinduer pillet ud og sendt til ISOVER, der omdannede ruderne til isoleringsmateriale.

Tag ansvar og genbrug materialer

Genbrugsglas var et krav fra beboerne, da taget på Skovgårdsparken skulle isoleres. ”Det var ganske enkelt en beslutning, der blev taget på et beboermøde. Der var et stort ønske blandt beboerne om, at renoveringen skulle have en stærk miljømæssig profil,” fortæller formand for boligforeningen Torben Overgaard.

Renoveringen af de store blokke med i alt 350 lejligheder indbefattede også en udskiftning af alle vinduerne. Ruderne blev pillet ud af rammerne, og glasset blev sendt til ISOVERs fabrik i Vamdrup, hvor isoleringen består af 75 procent genbrugsglas.

Taget blev isoleret med genbrugsglas af gamle ruder

Anvendelsen af genbrugsglas i ISOVERs isolering har ingen negativ effekt på kvaliteten, tværtimod. Ifølge projektchef i MT Højgaard Bjarne Kamp, som stod i spidsen for renoveringen af Skovgårdsparken, er den valgte tagisolering fra ISOVER et godt og stabilt materiale. Han peger også på, at boligforeningen ikke fik nogen som helst ekstra omkostninger ved at vælge genbrugsløsningen, men blot kan glæde sig over en bæredygtig og miljøvenlig løsning.

Læs mere om bæredygtig byggeri

Vi udstiller på Building Green Copenhagen. Mød os på stand nr. 64.

 

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår