Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Armatec har et stort serviceværksted og tilbyder service på en lang række af vores produkter. Produkterne kan sendes til vores værksted i Glostrup eller vi kan tilbyde service på stedet.

Ventilautomation: Vi monterer aktuatorer på ventiler, bygger kundespecifikke løsninger og påtager os gerne specialopgaver indenfor opbygning af funktioner og løsninger til procesanlæg.

Sikkerhedsventiler: Vi er certificeret af arbejdstilsynet til at renovere, indstille og plombere sikkerhedsventiler enten på prøvestanden på vores værksted, eller ude på kundens anlæg med vores mobile testrig. Renoveres ventilerne på vores værksted, leveres de retur sandblæste, nymalede og testet, så de fremstår som nye ventiler.

Pumper: Vi udfører reparation og renovering af alle pumpetyper fra små vakuumpumper til store kraftværkspumper.

Trykekspansion- og vakuumafluftere: Vi foretager reparation, besigtigelse og godkendelse af trykekspansions- og vakuumafluftersystemer. Prefab Units: Vi designer og bygger vekslerunits til fjernvarme og industrianlæg fra små loddede vekslerløsninger til store totrinskoblede gennemstrømningsløsninger med varmtvandsforsyning m.v.

Servicekontrakt på varmecentraler: Med en servicekontrakt holder kompetente teknikkere øje med din varmeinstallation, så anlægget altid fungerer optimalt. Slut med dårlig fjernvarmekøling, luftproblemer og manglende varme og varmt vand.

Rensning af vekslere og varmesystemer: Selv korrekt dimensionerede varmevekslere kalker til efter en periode. Lad Armatec’s erfarne teknikkere stå for rengøring af dine vekslere, så er du sikker på det sker efter anerkendte og miljørigtige forskrifter. Vi kan også give hele varmesystemet en komplet ”transfusion”, så anlægget får samme udnyttelsesgrad og afkøling, som da det var nyt.

Kontakt os

Kontakt os

Se kontaktinformation her

Læs mere

Dit varmeanlæg i sikre hænder

Dit varmeanlæg i sikre hænder

Komplette fjernvarmeløsninger

Læs mere

Relaterede produkter

Ekspansionsbeholder

Automatisk aflufter

Nyheder fra Armatec A/S

Armatec varmeservice m.m.

Armatec varmeservice m.m.

Armatec varmeservice - et team af eksperter

Året der gik… Nu ser vi frem mod 2021

Året der gik… Nu ser vi frem mod 2021

Produkter, systemløsninger og service til det danske bygge- og renoveringsmarked

Blandesløjfer fra Armatec til alle dimensioner og designs

Blandesløjfer fra Armatec til alle dimensioner og designs

Nutidens klimakomfort kræver fleksible løsninger

Prefab-units fra Armatec

Prefab-units fra Armatec

Fjernvarme- og fjernkøleunits skræddersyet til opgaven

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår