Anti-mikrobiel pulverlakering af dit opbevaringssystem

Annonce – Dato 12 maj 2020

I denne tid er hygiejnisk opbevaring ekstra vigtig. Nye pandemier har ændret arbejdsmetoder i mange brancher, og stiller forskellige krav til opbevaringskvalitet og sikkerhed. Opbevaring på en så hygiejnisk måde som muligt er ekstra vigtigt. Ved at vælge vores antimikrobielle pulverlakering til dit opbevaringssystem, vælger du ekstra beskyttelse mod bakterier.

Anti-mikrobiel pulverlakering af dit opbevaringssystem

Bekæmpelse af mikroorganismer fra BruynzeelBekæmpelse af mikroorganismer

Den avancerede pulverlakeringsteknologi er udviklet til at bekæmpe mikroorganismer. Grundlaget for vores antimikrobielle pulverlak er sølv ioner. Sølv er et naturligt antibakterielt middel, der i århundreder har været brugt til at dræbe bakterier. Sølv ioner hæmmer celledelingen i bakterier, og mindsker derved risikoen for overførsel, fra rengøring til rengøring. Derudover er sølv ioner meget miljøvenlige og helt uskadelige for mennesker. Sølv ionerne tilføjes overfladen i produktionsfasen. På grund af den aktive koncentration af sølv ioner fordeles de jævnt, og dækker hele produktets overflade. Dette betyder at forekomsten af bakterier, alger, skimmel og svamp hæmmes med 99,9%.

Langtidsvirkning

Pulverlakkens antimikrobielle virkning aftager ikke, men vil forblive aktiv gennem hele opbevaringssystemets levetid. Mikrobiel pulverlakering erstatter dog ikke almindelig rengøring. På en beskidt overflade mister den antibakterielle belægning sin virkning, og gode rengøringsrutiner er derfor fortsat nødvendig.