DØRE

DØRE

Hos Aluflam er døre ikke bare noget, du går ind og ud af. Aluflam døre i træ, stål, glas eller aluminium er gennemtænkte løsninger, der opfylder et højt brandkrav uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk, hvor dørene indgår som en naturlig og integreret del af det øvrige interiør.
 
Når bygherren ønsker en lys, åben og imødekommende glasindgang til et hovedkontor eller offentlige bygninger som ministerier og museer, har vi løsningen. Aluflam glasskydedøre åbner store og små bygninger i smalle og brede løsninger, der elegant lukker lys, luft og mennesker ind.

En af fordelene ved Aluflams AF85 skydedøre er, at de både kommer i store udgaver med klimaskærmens robusthed til udvendig montering og til indvendig brug. Evnen til at åbne på meget lidt plads gør Aluflam skydedørene ideelle til indretning af selv små kontorer, da de kan leveres efter mål og samtidig lever op til de højeste brandtekniske og lydmæssige krav på op til EI60
 

AF70 DØR
SKYDEDØR

Relaterede produkter

FACADER

FACADER

Aluflams facader kan kombineres med pladedøre, glasrammedøre og skydedøre


GLASVÆGGE

GLASVÆGGE

Glasvægge skaber trivsel og arbejdsro


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår