Facader

Facader

Facader

Facaden betyder alt for bygningens arkitektur, da den både skal være et designelement udadtil og indeholde en række funktioner for brugerne indvendigt. Facaden er betydningsfuld for indeklimaet og dagslysindslippet. Lad dig inspirere af et fleksibelt og bredt udvalg af glasfacader for bæredygtigt og funktionelt byggeri.

Elegante profiler, design af højeste kvalitet og integration af intelligente funktioner kombineret med optimal ydelse kendetegner moderne facadesystemer i aluminium.

Schüco har implementeret disse krav i et nyt overordnet facadekoncept for forhængte facader (stick facader) i aluminium – Schüco facadesystemer FWS (Façade Wall System). Dette systemudvalg giver arkitekter en ny dimension af kreativ frihed, kombineret med de bedste egenskaber og en driftssikker bygning.

Maksimal glasandel

Glasfacader er selvbærende og kan i sin helhed monteres på ydersiden af selve hovedkonstruktionen, men også som mindre glasfelter. Detr findes et bredt udvalg af glasfacader og kombinationsmuligheder. En kendt facadekombination er en varm/koldfacade, som fremstår som en glasfacade med vinduesopluk og meget gode isoleringsegenskaber.

Mange kombinationsmuligheder

Glasfacaderne er kompatible med andre produkter fra samme leverandør og åbner op for stor valgfrihed inden for design og glastype. Du kan efter eget ønske integrere andre produkter, som f.eks. vinduer og døre for at kunne lufte ud eller anvende som udgange.

 

Sikkerhedsprodukter

Sikkerhedsprodukter

Sikre vinduer, døre og facader

Læs mere

Stålprodukter

Stålprodukter

Ståldøre, -vinduer og -facader

Læs mere

Bim-objekter til facader

Bim-objekter til facader

Klik her og se vores bim-objekter relateret facader

Læs mere

Bim-objekter til solafskærmning

Bim-objekter til solafskærmning

Klik her og se vores bim-objekter til solafskærmning

Læs mere

Relaterede produkter

Vinduer

Vinduer

Vinduer i aluminium åbner op for mange designmuligheder


Døre

Døre

Lad døren skabe et godt førstehåndsindtryk af resten af bygningen


Nyheder fra Alufabrikken– SCHÜCO PARTNER

Specialproduktion af vinduer, døre og facader

Specialproduktion af vinduer, døre og facader

Alufabrikken leverer kvalitetshåndværk fra egen fabrik