Altro Xpresslay™

Altro Xpresslay™

Altro Xpresslay™

Altro XpressLay lægges med en unik metode, der giver hurtig tilpasning uden at gå på kompromis med gulvets performance eller holdbarhed. Vores revolutionerende teknologi, der benytter en nopret overflade på gulvets underside, gør, at gulvet ligger fladt og yder det samme som et traditionelt limet gulv – men uden behov for klæbemiddel.

Installationen går hurtigere og lettere, da der ikke kræves en fugtspærre, fordi gulvet tillader undergulvet at ånde. Ved at benytte Altro klæbemiddelfrie gulve kan du halvere installationstiden sammenlignet med en traditionel installation.

Da gulvene er klæbemiddelfrie, kan du installere dem oven på eksisterende belægninger eller frisk beton. Gulvene kan let fjernes og bruges igen et nyt sted, og de kan genanvendes 100 % ved slutningen af deres levetid.

Relaterede produkter

Altro Cantata™

Altro Cantata™

Det nye Altro Cantata er et dekorativt og moderne klæbemiddelfrit gulv


Altro Whiterock

Altro Whiterock

Altro sikkerhedsgulve har alt, hvad du behøver


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår