Altro Cantata™

Altro Cantata™

Altro Cantata™

Det nye Altro Cantata er et dekorativt og moderne klæbemiddelfrit gulv, der gør maksimalt indtryk med minimal nedetid. Det er ideelt til travle offentlige steder, hvor du ønsker minimal afbrydelse på grund af gulvmontage, og der er ingen klæbemiddellugt forbundet med montagen. Ved brug af vores prisvindende klæbemiddelfrie monteringsmetode kan man svejse og gå på gulvet samme dag, og ved udløb af levetiden kangulvet nemt fjernes, så det kan genbruges eller genanvendes.

Vores mest avancerede teknologi sikrer nem vedligeholdelse og bedre infektionskontrol med reduktion af bakterie- og skimmelsvampevækst via forbedret rengøringsvenlighed.Vores nyudviklede rengøringsteknologi medvirker til at reducere generel smudsophobning og pletter og forbedrer gulvets modstandsdygtighed mod slid. Disse forbedrede funktioner reducerer behovet for rengøringsprodukter og den indsats, det kræver at rengøre gulvet, hvor hygiejnen er kritisk.

Relaterede produkter

Altro Xpresslay™

Altro Xpresslay™

Altro XpressLay lægges med en unik metode


Altro Whiterock

Altro Whiterock

Altro sikkerhedsgulve har alt, hvad du behøver


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår