Altaner giver attraktive lejemål

Dato: 29 sep 2020

Aalborg Altan etablerede sig i 2017, men medarbejdernes erfaring rækker langt tilbage. Axel Johansen, der er indehaver af virksomheden, har mere end 40 års erfaring inden for stålbranchen, og det har haft positiv betydning for opstarten: ”Vi har i mange år været en del af stålindustrien, og da vi skiftede spor til altanproduktion, blev vi mødt af stor støtte og tillid – folk ved, hvad vi kan, og de tror på os”, fortæller Axel Johansen.

Altanløsninger i hele landet med Aalborg AltanTillid og troværdighed

Det er værdier, der har hjulpet Aalborg Altan frem i branchen, og også er helt afgørende for den måde, virksomheden drives på. ”Vi har benene plantet dybt i den nordjyske muld – her gør vi det, vi siger, og siger, hvad vi gør. Det er helt centralt for os, at vores kunder føler, at de kan stole på os og finder os troværdige”, siger Jytte Johansen, der er økonomiansvarlig hos Aalborg Altan. Efterspørgslen på altaner er stødt stigende, og Aalborg Altan hjælper boligforeninger og ejendomsadministrationer i hele Danmark med altanopgaver. Fra udskiftning af ældre altaner til montering af helt nye.

Nyt showroom fra april 2020

Aalborg Altan har vokseværk, og derfor er virksomheden netop rykket ind i nye lokaler. Her er der også et showroom, som siden april 2020 har hjulpet med til at visualisere altanprojekter for nye kunder: ”Vi ønsker at give vores kunder den allerbedste service – og showroomet er en del af denne vision. I vores showroom kan man derfor røre og se materialerne, opleve at stå på en altan og meget mere”, fortæller Axel Johansen.

Ros fra HP Byg

Aalborg Altan har for nyligt produceret og monteret 82 altaner til et større boligprojekt, og HP Byg A/S, der er entreprenør på projektet, giver roser til den nordjyske altanvirksomhed: ”Aalborg Altan har i den grad formået at ramme det helt rigtige design. De er kreative og gode til at finde på smarte løsninger”, fortæller Kristian Larsen fra HP Byg og afslutter: ”Projektet kræver godt samarbejde og klar kommunikation, og det har fungeret rigtig godt. Vi er rigtig godt tilfredse.”

Firmaprofil

Aalborg Altan bygger og renoverer altaner over hele landet. Med 30 års erfaring i branchen ved de, hvad det unikke projekt kræver. Via høj faglig viden, egne projektledere, tegnere og montører er de i stand til at skabe sikre og smukke altaner tilpasset netop den aktuelle bolig.

  • Aalborg Altan producerer stålaltaner til både nybyggeri og renoveringer
  • Aalborg Altan udskifter altaner for boligforeninger og private ejerforeninger
  • Aalborg Altan står for alt lige fra opmåling og myndighedsgodkendelser til montering af nye altaner
  • Aalborg Altan arbejder i hele landet – og altid med nordjysk kvalitet!
  • Aalborg Altan er en CE-godkendt altanvirksomhed der ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet

Yderligere information: www.aalborgaltan.dk, tlf. 40 50 50 75, e-mail

Referenceprojekter fra Aalborg Altan

Danland i Blokhus

Danland i Blokhus

Blokhus

Danland er et feriecenter med et suptropisk badeland samt ferieboliger. Fe...

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Aalborg

Til projektet Ejerforening Hvidts Gaard i Aalborg er der leveret nye altaner....

GAME Streetmekka

GAME Streetmekka

Indv.renovering | Aalborg | 23 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt august ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår