Alt træbeklædning fra Tripplex er nu PEFC og FSC certificeret

Dato: 22 nov 2018

Tripplex tilbyder trendsættende akustiske løsninger med mulighed for at løfte rummenes design til helt nye højder og skabe unikke udtryk med 3-dimensionelle træpaneler og lameller.

Fordele

  • Unik designfrihed, man kan frit bestemme form, farve og funktion.
  • Trælamelpaneler kan kombineres i et utal af designs, da bredde, dybde, afstand og materiale af lamellerne er valgfri.
  • Perforerede Træpaneler kan også leveres i et utal af designs. Her er det perforeringer og materialer, som varieres for at skabe det unikke design.
  • Mange overflademuligheder fra finer med bejdsning og/eller lakering, melamin til maling i alle RAL farver.
  • Egenskaber som brand og fugt er bestemmende for kernematerialet i træpanelerne: massivtræ, krydsfiner, MDF eller fibergips.
  • Træpanelerne kan monteres i et skjult eller synligt system således, at hvert enkelte panel kan demonteres.

Program

Tripplex Trælameller

Lamellerne produceres af massivt træ, krydsfiner eller LVL. Lameller med krydsfiner kan leveres med finerfinish på overflader af ask, birk, fyr, eg eller valnød. Overfladen kan endvidere bejdses i alle de ønskede farver og udtryk, projektet måtte kræve. Normal overfladebehandling er klar lak glans 10, men oliering og sæbebehandling er også mulig.

Akustisk er trælamelpaneler med akustikfilt i absorptionsklasse C. Ved at integrere akustikbatts bag panelerne ved montagen opnås absorptionsklasse A. Akustikfilt på bagsiden af lamellerne leveres som standard i sort eller grå. Akustikfilt i andre farver defineret i NCS, RAL eller Pantone® er også en mulighed. ALLE materialer er brandklasse A (B-S1,d0) -certificerede. Lamellerne er fremstillet af højkvalitetstræ, udvundet fra PEFC- og/eller FSC-certificerede skovbrug.

Trælamelpanelerne fås i standardbredde ca. 600 mm og standardlængder på 1200, 1800 eller 2400 mm. Vægt ca. 14 - 30 kg/m² (afhænger af lameller og dimensioner).

Tripplex Topakustik perforerede træpaneler

Panelerne produceres med kernemateriale af MDF, fibergips og krydsfiner, som fineres med den træsort, som kunden ønsker. Panelerne leveres perforeret. Mulighederne er mange, fra den usynlige micro perforering til runde huller eller linjeperforering. Bagsiden er beklædt med akustikfilt for at opnå de gode akustiske egenskaber. Træpaneler med akustikbatts klassificerer fra absorptionsklasse D til A. Det færdige produkt er lakeret med brandhæmmende lak og er brandklasse A (B-s1,d0). Al finer og alt træ brugt i panelerne er FSC—certificeret, og panelerne er indeklimatestet og klassificeret A+. Paneler fås i standardstørrelser af 4080 x 128 x 16 mm eller i kvadratiske kassetter til maksimalt 1200 x 3000 mm. Vægt ca. 12 kg/m².

Tripplex Laudescher

Trælamelpanelerne produceres udelukkende af massivt træ. Fås i fyr, rød ceder, douglas og egetræ. Fyr kan leveres med forskellige overfladefarver, såsom honey, oak, white, wengé, cherry, chocolate, mahogany og grey efter projektets krav.

Trælamelpaneler er forberedt til nem og enkel montage af akustikbatts. Akustisk klassificerer trælamelpanelerne sig fra absorptionsklasse A til D (afhængig af åbningsgraden). De færdige produkter er testet og brandklassificeret i klasse A (B-S1,d0). Trælamelpanelerne er fremstillet af højkvalitetstræ, som er PEFC-certificeret, og panelerne er også indeklimatestede og klassificeret A+.

Trælamelpanelerne fås i standardbredde ca. 600 mm og standardlængder på 1265 og 1880 mm. Vægt ca. 14-30 kg/m² (afhænger af lameller og dimensioner).

For yderligere oplysninger se hjemmesiden her 

Kontakt Tripplex på: tlf. 98 33 95 91

 

 

 

 

Mere om produktet Træpaneler

Træpaneler

Akustikregulerende træbeklædning i dit design.

Organoid®
Lauder Parea facade
Linea Wall
Linea Suspended Ceilings
Træpaneler

Træpaneler

Unikke designmuligheder

Læs mere

Referenceprojekter fra TRIPPLEX A/S

Erhvervsakademiet Lillebælt - Opførelse af campus

Erhvervsakademiet Lillebælt - Opførelse af campus

Nybygning | Odense C | 250 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Odense Kommune . Selve byggeriet er påbegyndt okto...

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Nybygning | Kastrup | 630,0 Mio.Kr

Nybygning af udstillingsfaciliteter i Tårnby på 2 etager hvor den ene etage e...

Ecco Center

Ecco Center

Nybygning | Tønder | Oplyses ikke

Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Tønder med 50 lejligheder på 2 etager h...

Field's - The Summit - Biograf

Field's - The Summit - Biograf

Nybygning | København | 127,5 Mio.Kr

Nybygning af kontorlokale i København på 2 etager . Selve byggeriet er påbegy...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår