Alt i gardinstænger

Dato: 13 Dec 2018

Drømmer man om stof der bølger perfekt, gardiner, der trækker sig selv fra og for, eller gardinstænger med lys, der både hygger og holder tyven ude, så er Aluproff et sikkert valg.

aluproff gardinstænger

Det bredeste og bedste sortiment

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinstænger. Hos Aluproff finder man det bredeste og bedste sortiment. Et sortiment, der dækker alle opgaver – fra almindelige boliger til store byggerier, fra små monteringsløsninger til store teknisk krævende projekter.

Stænger med indbygget LED lys

Aluproffs Perfect Wave system sikrer stof, der falder i perfekte bølger. Deres Decostænger kan man designe fuldstændig, som man ønsker dem. Aluproffs LED stænger med lys giver et optimalt lysnedfald på stoffet, skaber hygge i aftenmørket og kan tændes, når man ikke er hjemme og dermed fungere som tyverisikring.

Aluproff Perfect Wave system gardinstængerAluproffs LED stænger med lys

Avanceret styring

Med gardinstænger fra Aluproff kan man styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt, eller blot trække kort i stoffet, så begynder det at køre af sig selv. Men man kan også betjene gardinet med telefon, tablet eller smartwatch, og sågar med stemmen. Og man behøver ikke at befinde sig derhjemme for at trække gardinerne for og fra, det kan man klare fra sin arbejdsplads, sommerhuset, endda helt fra udlandet, ved hjælp af telefonen.

Firmaprofil

Aluproff designer og udvikler selv en række af deres gardinstænger med respekt for skandinavisk håndværk og design. Aluproff har mere end 60 års erfaring i branchen, og er garant for høj kvalitet og moderne produkter i mange udgaver, farver og funktionaliteter.

Nyt showroom

Aluproffs seneste tiltag er et nyt showroom i Brøndby, der viser alle fordelene ved det intelligente hjem. Aluproff leverer løsninger til det intelligente hjem, som spænder fra helt simple gardinstænger til meget avancerede projekter. Kom forbi og se, hvad Aluproff kan tilbyde.

Yderligere information: www.aluproff.dk, eller på tlf. 2819 8989.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår