Køb container

Køb container

Køb container

Er du interesseret i at købe en container, finder du hos ALPHA Containers et bredt udvalg af alverdens containere til markedets bedste priser. Vi tilbyder containere i mange forskellige størrelser, som alle kan bruges til et hav af formål. Køb container til markedets bedste priser, og vores containere er i absolut topkvalitet. Opbevaring i container er lig med tryg, sikker og tør opbevaring. Vi leverer til hele landet, så uanset hvor du bor, kan du gennem os få leveret en container lige til døren – en container af høj kvalitet, hvor sikkerheden er i top takket være vores forsikringsgodkendte låse.

Containere til ethvert behov

Hos os finder du både helt nye containere i høj kvalitet, der selvfølgelig overholder branchestandarderne, men også brugte containere, som er særdeles velholdte, og kan købes til rigtig gode priser. Såfremt du ønsker det, har du ligeledes mulighed for at købe en CSC-godkendt container. Her er du garanteret, at containeren overholder samtlige regler og love vedrørende sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der gælder i forbindelse med søtransport.

Køb container hos ALPHA Containers – både standard og specialindrettede

Vi har årevis af erfaring, når det kommer til containere, både hvad angår leje og køb. Vi er desuden specialister i indretning og ombygning af containere, så de passer til alle typer formål for både private og erhverv. Har du for eksempel behov for specialindrettede containere både fra enkeltstående produktion til serieproduktioner, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring inden for området, så uanset dine ønsker, store som små, er vi rustede til at imødekomme dem. Vi vil altid gerne gøre alt, hvad vi kan, for at tilgodese dine specifikke ønsker og krav, så du får lige netop den container, du drømmer om.

Hos ALPA Containers ser vi det som vores vigtigste opgave at gøre vores kunder fuldt tilfredse gennem hele processen. Vores mission er altid at levere høj kvalitet til fornuftige priser – uanset om du køber nyt eller brugt.

Hvilken type container har du behov for?

Containerne kan fås i mange forskellige mål, så de ligeledes kan tilpasses et hvert tænkeligt formål. Du kan hos os finde alt fra helt almindelige standardcontainere i 6’ til 40’, men derudover tilbyder vi for eksempel også:

  • Isolerede containere
  • Sidedørscontainere
  • Kontorcontainere
  • Køle-/frysecontainere
  • Mandskabscontainere
  • Open top containere
  • Bannercontainere

Standardcontainere

Standardcontainere

Standardcontainere i alle størrelser

Læs mere

Isolerede containere

Isolerede containere

Lej eller køb en isoleret container

Læs mere

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Lej, køb eller lease en fleksibel kontorcontainer

Læs mere

High cube container

High cube container

Et bredt udvalg af high cube containere

Læs mere

Køle-/frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Containere til alverdens formål

Læs mere

Bannercontainer
Sidedørscontainer

Sidedørscontainer

Stort udvalg af sidedørscontainere

Læs mere

LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF DANMARKS BEDSTE CONTAINERE
Containermål

Containermål

Her finder du containermål på diverse containere

Læs mere

Relaterede produkter

Lej en container

Lej en container

Lej en container – nemt og sikkert


Containerleasing

Containerleasing

Leasing af container til lave priser hos ALPHA Containers


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår