Ajour lancerer et nyt BIM-produkt til byggebranchen

Dato: 12 sep 2019

Ajour System har været i gang i 10 år, og det er med hastig udvikling af byggeriets digitale værktøjskasse, hvor de servicerer 30.000 brugere i bygge- og ejendomsbranchen med deres it-løsninger. Det fejres med at tage hul på et nyt kapitel, hvor BIM og VDC bliver en endnu større del af platformen.

AjourObjects, Ajour lancerer et nyt BIM-produkt til byggebranchen

Projektindsigt og sammenhæng

AjourObjects er et nyt BIM-produkt, som skaber en unik projektindsigt via en ny Content Management Platform til Revit. Her skabes der sammenhæng i alle led af designfasen, fra materialeproducenterne til de projekterende, entreprenørerne og bygherre. Et produkt, som sparer tid og øger kvaliteten af BIM-modellerne.

Kobling mellem datakilder

Ajour tror på at digitalisering af byggeprocesser i høj grad handler om koblingen mellem forskellige datakilder - og om at få informationer til at flyde frit. Målsætningen med AjourObjects er at nedbringe kompleksiteten i BIM og gøre teknologien til allemandseje.

Bygningsdelen i centrum

I AjourObjects er bygningsdelen i centrum, og data tilføjes eller vedligeholdes centralt af administratoren. Man kan nu nemt opsamle og genbruge objekter og centrale bygningsdelsinformationer, projekt for projekt.

Alle tilgængelige bygningsdelsinformationer integreres

Det er alment kendt, at der er store fordele i at anvende cloud løsninger, også når det drejer sig om BIM og VDC. I AjourObjects tilkobler, genbruger og søger man på alle tilgængelige bygningsdelsinformationer, fx u-værdi, pris, brandegenskaber eller noget helt tredje. Uanset om data kommer fra producenten, prisbogen eller eget bibliotek, så integreres de i systemet.

AjourObjects tre moduler

Tre moduler

AjourObjects er opdelt i tre moduler og henvender sig til forskellige aktører og processer i byggeriets værdikæde:

  1. Virksomheden har sin egen cloud storage til alle sine objekter, således at alle medarbejderne i alle afdelinger altid kan finde de altid opdaterede objekter i databasen gennem søgefunktionen.
  2. Forbrugerstatistik om anvendelsen af objekterne via et simpelt og brugervenligt interface.
  3. Hele platformen styres helt enkelt gennem Revit og integrerer alle objekttyper (system og komponent) og alle discipliner (architecture, structure og MEP).

Fordele med AjourObjects:

  • Find objekter på sekunder og spar tid hver dag
  • Altid opdateret på nyeste versioner af objekter
  • Søg på objektets egenskaber eller navne og find det objekt, der performer bedst
  • En af markedets hurtigste content management platforme
  • 1.300 Revit-objekter fra Molios prisbog

Synergi mellem producenter og projekterende

I AjourObjects opstår der en synergi mellem producenter og projekterende, som løfter designprocessen til nye højder. Ajour System tilbyder også producenterne at distribuere deres objekter gennem platformen.

Læs mere om AjourObjects

Firmaprofil og events

Mere om produktet AjourObjects

AjourObjects

AjourObjects er et ‘Content Management System’ til Revit

AjourObjects brochure
AjourObjects - Byggetilladelsen.dk

AjourObjects - Byggetilladelsen.dk

Håndterer deres BIM objekter i skyen

Læs mere

AjourObjects - BIM objekter

AjourObjects - BIM objekter

Find dine BIM objekter

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår