Afdeling Bag Haver

Afdeling Bag Haver/Hillerød Boligselskab v/DAB, der er opført i 1954, tog beslutning om delvis renovering af badeværelserne grundet nedslidning af faldstammer og vandinstallationer. I badeværelsesrenoveringen er der lagt vægt på funktionalitet, brugervenlighed, god driftsøkonomi og indeklima. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Modulett A/S

Afdeling Bag Haver i Hillerød er netop påbegyndt delvis renovering af afdelingens 18 badeværelser.

Funktionaliteten øges blandt andet ved en bedre rumudnyttelse da eksisterende faldstamme, der er placeret midt i badeværelset ved siden af toilettet, og dermed optager vigtig plads, i stedet flyttes ind i Moduletts vådrumsmodul (bag nyt væghængt toilet), der tillige indeholder stigstrenge, cisterne, udtag til forbrugsenheder og vandmåler.

Brugervenlighed og god driftsøkonomi øges blandt andet ved bedre rengøringsvenlighed og komfort, og med en lem i modulet kan cisterne og målere tilses og eventuelle udbedringer af cisterne foretages af ejendomskontoret.

Hvis der skulle opstå driftsproblemer i et modul i fremtiden er adgangen til at komme ind i hele modulet nem, da den pulverlakerede aluminiumskappe let kan afmonteres og sættes på igen.

Renoveringen er påbegyndt medio september og forventes afsluttet ved udgangen af 2019. Beboerne kan bebo deres bolig i renoveringsperioden som totalt udgør 2-3 uger pr. bolig, og hvor der i perioden er opsat de nødvendige toilet-og badefaciliteter umiddelbart udenfor ejendommene.

Modultype 100

Modulerne ankommer til pladsen og indeholder faldstamme, stigstrenge og cisterne samt lem, der giver adgang til cisterne og vandmåler. Modulerne er opbygget i et stativ af ekstruderet aluminium og pulverlakeret aluminiumskappe der knappes på stativet.

Monteringen indebærer, at der bores huller i etageadskillelsen efter en medfølgende boreskabelon for faldstammer og vandstigstrenge, som er placeret i modulerne.

Til de 18 lejligheder leverer Modulett modultype 100 tilpasset badeværelsets beliggenhed.


Produktkoblinger

Modul 100

Modul 100 i aluminium til udskiftning af faldstamme, cisterne, vandrør, cirkulationsrør.


Relaterede projekter

8-tallet/Big-house

8-tallet/Big-house

Nybygning | København | 1,5 mia.kr

Nybygning af boligblokke i København med 580 lejligheder på 8 etager . Selve ...

AAB afd. 50

AAB afd. 50

Udv.renovering | København | 220 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 272 lejligheder på 8 etager . S...


AAB afdeling 100

AAB afdeling 100

Anlægsarbejde | København | 186 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i København med 83 lejligheder på 11 etager . Se...


AARhus

AARhus

Nybygning | Aarhus | 500 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 251 lejligheder på 20 etager hvor den e...


FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår