Æstetisk løsning løser akustiske udfordringer

Annonce – Dato 24 jan 2023

Designløsningen Rockfon Canva giver god akustik til dit næste projekt

Nye muligheder for design af arbejdspladser

I moderne arbejdsmiljøer er fleksibilitet en prioritet med direkte forbindelse til medarbejdernes trivsel, produktivitet og kreativitet. Flere indretter arbejdspladser med fokus på zoner, der fremmer engagement og skaber inspiration, så medarbejderne får muligheder for at arbejde sammen, holde møder, fordybe sig eller andre aktiviteter. Med nutidens fokus på fleksibilitet og tilpasningsdygtige områder, skal et kontordesign være velegnet til forskellige arbejdsadfærd, funktioner og udtryk.

Mange virksomheder vil gerne have medarbejdere til at arbejde sammen på en fleksibel agil måde, så de vælger at indrette arbejdspladsen med zoner til forskellige aktiviteter”, forklarer Jens Nielsen, salgsdirektør hos Rockfon

Kontorindretningen er en holistisk oplevelse; et sted, hvor medarbejderen føler sig inkluderet og tilpas med en følelse af velvære. Det giver anledning til at indrette sig med alsidige zoner med forskellige formål, f.eks., et bibliotek til fordybelse, et loungeområde til korte uformelle møder eller områder til de formelle møder. Og nogle medarbejdere deler skriveborde og booker sig kun ind de dage, de har brug for. De forskellige tendenser gør, at designet skal tilgodese mange aspekter, hvor man ikke blot kan udelukke en ting fremfor en anden.

multifunktionelle interiører

Moderne arbejdsformer udfordrer akustikken

De moderne samarbejdsformer udfordrer akustikken, da den aktivitetsbaserede indretning åbner op for at arbejde på tværs af teams, i opståede grupper og den fleksible arbejdsform, skaber uønsket støj. Derfor spiller de akustiske løsninger en større rolle i indretningen, for støj hæmmer arbejdsglæde og produktivitet.

”Indretningen skal understøtte den måde, virksomheden ønsker, at medarbejderne skal arbejde sammen på, og det er blevet endnu vigtigere, at arbejdspladsen har god akustik, så lyden bliver mellem de mennesker, der skal tale sammen. Lyden må ikke drøne rundt, det skal være behageligt at være i rummet”, siger Jens Nielsen.

Med efterspørgsel på fleksibilitet og alsidighed satte Rockfon sig for at designe løsninger til nutidens multifunktionelle interiører. Med en holistisk tankegang skulle disse elementer inkluderes, så de akustiske løsninger løbende kan imødekomme nye trends, funktionalitet eller behov.

rockfon, akustikpladerRockfon® Canva er moderne kunstværker med god lydabsorption

Et kontordesign skal tilpasses til forskellige følelser og funktioner. Sammen med den danske designvirksomhed, Akuart, er Rockfon Canva blevet udviklet; et produkt, der kombinerer æstetik og fremragende lydabsorption for at give dig et moderne statement-design med fejlfri akustik.

“Med klassens bedste lydabsorption og ubegrænsede designmuligheder hjælper Rockfon Canva med at skabe rolige, inspirerende og opløftende rum, hvor folk kan koncentrere sig. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Akuart om udviklingen af Canva-produktfamilien, der er førende indenfor fleksibelt og brugertilpasset akustisk produktdesign,” siger Megan Thorn, produktchef hos Rockfon.

Med muligheden for at integrerer Canva, som flytbar skærmvæg på fødder, nedstroppet fra loftet til at opdele rummet eller monteret på væggen som et billede, kan Canva forvandle din arbejdsplads til en samarbejdshub eller med private arbejdszoner på få øjeblikke. Et innovativt, moderne kunstværk med akustiske egenskaber i særklasse, der skaber rolige arbejdsområder. Den modulære form og aftagelige lærreder giver dig frihed til at kunne bestille et nyt lærred for at re-designe udseendet, når nye lejere flytter ind eller hvis rummets funktioner ændrer sig.

Rockfon Canva website:

Personliggør dit akustiske design med Rockfon Canvas aftagelige lærreder (soundsbeautiful.com)

Rockfon Canva blogpost:

Fra privatliv til samarbejde: Bring fleksibilitet i dit interiør (rockfon.dk)

Mere om produktet Akustiske loftplader og vægpaneler

Loftplader & Vægpaneler

Loftplader & Vægpaneler

Vores akustikplader i stenuld til lofter og vægge skaber sunde og behagelige rum

Læs mere

Nedhængte skinnesystemer

Nedhængte skinnesystemer

Stort udvalg i skinnesystemer til akustiklofter

Læs mere

Rockfon Systemer

Rockfon Systemer

kombinerer vores innovative akustiklofter og skinnesystemer

Læs mere

NYHED - Mat skinnesystem

NYHED - Mat skinnesystem

Fjern farvekontrasten til skinnesystemet

Læs mere

Referenceprojekter fra Rockfon

Plaza Havneholmen II og III

Plaza Havneholmen II og III

Nybygning | København | 190 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København på 6 etager . Selve byggeriet ...

Opførelse af oplevelsescenter, NaturKraft

Opførelse af oplevelsescenter, NaturKraft

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 250 Mio.kr

Komitéen for Etableringen af NaturKraft opfører et nyt oplevelsescenter ...

Kalvebod Fælled Skole Ørestad Syd

Kalvebod Fælled Skole Ørestad Syd

Nybygning | København | 275 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

Overformynderiet

Overformynderiet

Udv.renovering | København | 40 Mio.kr

Udv.renovering af offentlig forvaltning i København på 6 etager . Selve bygge...