Acrylicon Dekor System til fødevareindustrien

Dato: 14 Feb 2019

AcryliCon Dekor System med gradueret kvartssand er det ideelle valg til våde og hårdt belastede områder, hvor hygiejne og rengøringsvenlighed kræves. AcryliCon Dekor system leveres også med skridsikring i ønsket styrke. Anbefales til næringsmiddelindustrier, fiskeindustrier, bryggerier, storkøkkener, bilindustrien, ekstremt våde miljøer, mekanisk og kemisk industri m.m.

Acrylicon Dekor System til fødevareindustrien Naturmælk AmbA

Case:

Naturmælk AmbA

Hos Naturmælk AmbA i Tinglev er der blevet udlagt henved 550 m² AcryliCon Dekor belægning fordelt på flere rum, primært lagerrum til deres oste. Der er udført hulkehl i alle rum samt opkanter i enkelte rum. På ca. 110 m² er Dekor udført med Microban Antibakteriel beskyttelse for at hindre udviklingen af utilsigtede bakterier ved lagringen af specialoste. Rumtemperaturen i lagerrummene ligger mellem +3 til +15 °C.
Hele løsningen er udført som AcryliCon’s særlige Single Point Warranty System med 10 års garanti. Den lange garanti, muligheden for at anvende Microban, den dokumenterede lange levetid samt at den færdige belægning er giftfri, var grunden til at valget faldt på AcryliCon.

Lugt- og smagstest

Sammen med Naturmælk AmbA har AcryliCon Danmark udført et forsøg, der gik ud på at fastlægge hærdeprocessens indvirkning på smagsoptagelsen i mælkevarer. Peter Madsen, Naturmælk AmbA:

”I to kasser blev anbragt flere typer oste, fløde, mælk og smør. Disse fødevarer var anbragt både på normal vis samt uemballeret. Således var fx mælk hældt op i et bæger. Derefter blev der lagt to forskellige typer AcryliCon produkter til afhærdning i kasserne. Et produkt i hver kasse. Det var AcryliCon Primer samt AcryliCon Topcoat. MMA (Metyl Metha Acrylate) er kendt for sin kraftige lugtafgivelse under hærdeprocessen, der vare op mod to timer. Normalt er risikoen for optagelse af smag størst i fødevarer med fedtindhold, så vi var spændte på dette forsøg. Hvis der ikke blev optaget smag fra denne hærdning, ville det kunne lade sig gøre at udlægge AcryliCon Industrigulvbelægning i produktionsrum under produktion samt lager, hvor der måtte være fødevare tilstede. Der var ikke umiddelbart tegn på afsmag fra AcryliCons produkter ved en smagstest efter fire timers henstand i prøvekasserne,” udtaler Peter Madsen, Naturmælk AmbA.

Certificering

Gulvsystemerne AcryliCon Dekor, AcryliCon Flake og AcryliCon Variant er TÜV-certificerede til anvendelse i fødevareindustrien.

For mere information kontakt Sune Olsen på tlf. 60161535, Sune.N.Olsen@AcryliCon.DK

Mere om produktet AcryliCon Dekor System

AcryliCon Dekor System

Med gradert kvartssand, er det ideelle valg for våde og hårdt belastede områder

Acrylicon Decor ESD System

Acrylicon Decor ESD System

Acrylicon Decor ESD System - BIM

Læs mere

Acrylicon Decor System

Acrylicon Decor System

Acrylicon Decor System - BIM

Læs mere

Referenceprojekter fra JS Gulve

Naturmælk AmbA

Naturmælk AmbA

Tinglev

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri der er ejet af leverandørerne. De har ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår