Indeklimaovervågning

Indeklimaovervågning

Indeklimaovervågning

Acrimo leverer indeklimaovervågning, så det sikres at arbejdsmiljø og trivsel er optimeret. Vores sensorløsning sørger for overvågning og styring af bl.a. indkommende varme og lys, men også støjniveau, luftfugtighed og CO2 niveau. Det kan vi bl.a. gøre med vores dynamiske solafskærmnings- og akustikløsninger.

Kontrol af luftfugtighed og lugtgener har vi også løsninger til. Solafskærmningsløsninger leveres både som indvendige og udvendigt monterede systemer, der kan styres fuldautomatisk eller med den grad af brugerinteraktion, som ønskes.

Én gang om måneden samles indeklimadata i en rapport, som kan sendes til f.eks. facility management, der fortæller hvordan indeklimaet har været på et antal parametre den sidste måned. Det giver modtagere og brugere mulighed for at identificere om systemer til regulering af indeklima kører optimalt, eller om ting skal efterses, eller skiftes. Dette er især relevant i kontorbyggeri og på skoler, hvor arbejdsmiljø og trivsel har betydning året rundt ifht til effektivitet og læring.

Greenguard certifikat

Greenguard certifikat

Certifikate of compliance

Læs mere

OEKO-TEX®

OEKO-TEX®

Confidence in textiles

Læs mere

Relaterede produkter

Solafskærmning

Solafskærmning

Screens, mørklægningssystemer, faldarms, knækarmsmarkiser og pergolaer


Pergolaer

Pergolaer

Specialtilpassede pergolaer og bioklimatiske pergolaer