5 mest læste nyheder i april 2018

Annonce – Dato 31 maj 2018

Gik du glip af de 5 mest populære nyheder på Byggematerialer.dk i april 2018?
Hvis ja har du nu muligheden for at læse dem igen

Nyhederne i april måned har budt på mange spændende artikler inden for byggebranchen. Nedenfor har vi samlet en liste over de 5 mest læste.

1. ENNOGIE - DEN ULTIMATIVT BÆREDYGTIGE TAGLØSNING

Ennogie solcelletaget kan typisk gøre ejeren 80 % selvforsynende med el på årsbasis, og allerede efter 1 år har taget sparet klimaet for mere CO₂, end det har kostet at producere. At det desuden er en god forretning for ejerne er også et godt argument.

2. WIENERBERGER - URBAN BEKLÆDNINGSTEGL - NÅR LERET BRÆNDER IGENNEM 

Beklædningstegl er et innovativt byggemateriale, der forener æstetik og funktionalitet og giver stoflighed til bygning og byrum. Det giver to løsninger i samme produkt og en teglbeklædning, der svøber sig om bygningen som et stramt klæde.

3. KNAUF - UNITY FORENER GOD AKUSTIK, DESIGN OG FUNKTIONALITET

Knaufs nyeste akustiske serie, Knauf Unity, forener gipspladernes fortrinlige akustiske egenskaber med et skarpt og veldefineret look. Unitys perforeringer går til kanten, hvilket giver en ensartet ubrudt overflade.

4. JUNCKERS - MØNSTREDE TRÆGULVE HITTER I 2018

Massive trægulve er populære som aldrig før og det er der flere gode grunde til. Grundet stress og jag i vores hverdag, ser man en generel trend i indretningen mod det autentiske, med fokus på bæredygtighed og godt indeklima.

5. BIO-TECH-ENERGY - MOSO MILJØRIGTIGE BAMBUSGULVE OG TERRASSEBRÆDDER

Med MOSO® Bamboo X-treme® kan du skabe en smuk terrasse af naturligt dyrket bambus. Det økologiske og holdbare alternativ til det alvorligt truede tropisk hårdttræ. Bamboo X-treme® fås i et komplet sortiment, herunder decking, beklædning, hegn og bjælker.

Byggematerialer.dk udsender hver uge et nyhedsbrev omhandlende nyheder inden for byggeriet.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og derved går du ikke glip af spændende nyheder inden for branchen.

Du kan også følge os på LinkedIn, hvor du kan se de seneste nyheder fra Byggematerialer.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår