158 lejligheder får totalrenoverede badeværelser

Dato: 1 Aug 2019

Moduletts præfabrikerede løsning bliver brugt til den igangværende renovering af Ringkøbing-Skjern Boligforenings 3-etagers boligafdeling Damtoften i Ringkøbing. Afdeling Damtoften, der er opført 1969-1975, tog beslutning om totalrenovering af de 158 badeværelser, primært på grund af udtalt nedslidning af faldstammer, stigstrenge og cirkulation. I badeværelsesrenoveringen er der lagt vægt på brugervenlighed, funktionalitet, økonomi og god drift. Dette indebærer, at badekar bliver erstattet af en bruseløsning, bedre afsætning og opbevaringsplads og ikke mindst en løsning omkring toilet, faldstamme og stigstrenge, hvor Moduletts installationsmoduler indgår i tre varianter.

158 lejligheder får totalrenoverede badeværelserModuletts præfabrikerede løsning Modulett leverer de præfabrikerede installationsmoduler

Beboerne bliver boende under renoveringen

Renoveringen er godt halvvejs med gennemført renovering af 14 ud af 26 opgange. Beboerne kan bebo deres bolig i renoveringsperioden som totalt udgør fire uger, men hvor toiletfaciliteter i boligen kan tages i brug efter tre uger. I renoveringsperioden har boligforeningen etableret toilet- og badefaciliteter i kælderen, hvorfor beboerne undgår at skulle ud af ejendommen i forbindelse med bad og toiletbesøg.

Gode og funktionelle badeværelser

Inspektør i Ringkøbing-Skjern Boligforening, Jacob Fog, udtaler, at renoveringen følger tidsplanen, og at beboerne kan tage nogle gode og funktionelle badeværelser i brug. For så vidt angår Modulett-løsningen oplyser Jacob Fog, at monteringen foregår hurtigt og smidigt, og at finish, fx i form af fugearbejde mellem modul og væg, også udføres pænt. Jacob Fog ser frem til den efterfølgende drift. Med åbningslemmen i modulet kan cisterne og målere tilses, og skulle der opstå driftsproblemer i et modul i fremtiden, er adgangen til hele modulet nem, da den pulverlakerede aluminiumskappe let kan afmonteres og sættes på igen.

Modultype 100

Modulerne ankommer til pladsen og indeholder faldstamme, stigstrenge og cisterne samt adgangslem. De er opbygget i et stativ af ekstruderet aluminium og pulverlakeret aluminiumskappe, der knappes på stativet. Monteringen indebærer, at der bores huller i etageadskillelsen efter en medfølgende boreskabelon for faldstammer og vandstigstrenge, som er placeret i Modulett modulerne. Til de 158 lejligheder leverer Modulett modultype 100 i tre forskellige varianter.

Hurtig og fleksibel montering

Til alle moduler har Modulett leveret tegninger, der viser hvorledes modulerne er opbygget. Modulerne indeholder alle en toiletfaldstamme af fabrikat Geberit, type Silent-PP samt en koldt- og varmtvandsstigstreng af Geberit Mepla. Varmtvandsstigstrengen er med indvendig cirkulation (inIiner-system).

Modulerne er forberedt til væghængt toilet, inklusive afløbs- og vandforsyning hertil. Toiletkummen leveres og monteres af entreprenøren. Modulett leverer brandtape om toiletfaldstammerne i etageadskillelserne og Karfa-bøsninger til montering omkring vandstigstrenge. Efter opsætningen af modulerne har entreprenøren færdigmonteret toiletfaldstammen og brugsvandsstigstrenge gennem etageadskillelsen med de nødvendige afløbs- og brugsvandrør, leveret af Modulett. Efter ønske er der gjort plads i modulerne til gulvvarmeregulering.

Resultat er pæne og funktionelle badeværelser, hvor Moduletts installationsmoduler indgår som en naturlig del af badeværelsesrenoveringen.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår