10 års garanti på high-end badeværelsesmøbler i smukt skandinavisk design

Dato: 25 sep 2020

Svedbergs har fremstillet smukke badeværelsesmøbler siden 1962. Alle Svedbergs produkter er gennemtestede, og virksomheden kan skræddersy badeværelsesmøbler, der passer til alle rum uanset størrelse og stand.

Svedbergs skaber badeværelsesindretning i tidløst design som holder længe. Virksomheden har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. I dag er virksomheden markedsledende i Norden indenfor badeværelsesmøbler. 

Materialerne og produkterne er gennemtestede og kan tåle at blive brugt flere gange om dage

Materialerne og produkterne er gennemtestede og kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. Derfor tilbyder Svedbergs altid 10 års garanti på deres møbler, brusenicher, brusekabiner og brusevægge. Og giver 5 års garanti på håndklædetørrer, badekar, armaturer og toiletter.

Gennemtestet

Svedbergs stiller flere krav, når det gælder materialer. Grundlæggende handler det om, at de skal kunne holde til et langt liv og forblive smukke. Form er naturligvis vigtigt, men det kan også handle om overflader og strukturer.
Til alle fronter, som ikke er malet, anvendes ægte træfiner. Den tynde træoverflade er skåret af udvalgt tømmer, som giver en ægte træfornemmelse. Til fremstilling af kabinetter bruges fugtbestandige spånplader. 

Møblernes robusthed vises gennem tre dages test. Først afprøves de i 20 grader varmt vand, efterfulgt af en dag i 12 graders kulde og til sidst tre dage i 70 graders varme. Og sidst men ikke mindst, så er alle skuffer i badeværelsesskabene forsynet med glideskinner på rigtige kuglelejer. 

Grundlæggende handler det om, at de skal kunne holde til et langt livså er alle skuffer i badeværelsesskabene forsynet med glideskinner på rigtige kuglelejer.

Unik lakeringsmetode sikrer lang levetid

Svedbergs egen unikke lakeringsmetode sikrer, at produkterne er fugtbestandige og har lang levetid. Når Svedbergs lakerer træmøbler bruges der tre lag grundlak og en gang toplak. Mellem hver lakering tørres der med UV-lys. Der anvendes syrehærdende malinger og lakker, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt. Eftersom virksomheden laver alting selv på egen fabrik, tages der også ansvar for at hvert eneste produkt holder optimal kvalitet. Træmøbler lakeres altid tre gange, plus at der altid sluttes af med en toplak.  Lige så omhyggelige er Svedbergs med deres skabe og andre dele i metal, som pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser.

deres skabe og andre dele i metal, som pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser.

Omtanke for miljøet

Svedbergs produkter fremstilles på egne fabriker I Sverige, hvilket sikrer at de har kontrol på miljøpåvirkning. Der arbejdes med obligatoriske godkendelser som REACH, RoHS & WEEE. Desuden er Svedbergs medlem af bl.a. BASTA, REPA, El-kretsen og Säker Vandinstallation. Svedbergs ambition er, at der vil være produkter med Nordisk Miljømærkning i deres sortiment i den nærmeste fremtid. 

Skrædderløsninger 

Når Svedbergs udvikler og formgiver produkter tænkes der stort – og småt. Det skal passe, uanset rummets størrelse og udtryk. Om det er en ældre bolig med skæve vægge og hældende gulve, så kan Svedbergs produkter nemt tilpasses til alle forhold.

Blandt Svedbergs sortiment finder man det nye og slidstærke badeværelsesmøbel INTRO
Det er rene linjer, det er praktisk, det er metal. Møbelserien er smidig og fylder kun lidt, hvilket gør den perfekt - også til det lille badeværelse.

Med FORMA revolutionerer Svedbergs badeværelsebranchen. Her kan man skræddersy stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer - alt. 

Mere om produktet BADEVÆRELSESMØBLER

BADEVÆRELSESMØBLER

Hvilken stemning vil du skabe i dit nye badeværelse?

BADEVÆRELSESTILBEHØR
MØBELSERIER

MØBELSERIER

På hvilket badeværelse vil du gerne starte din dag?

Læs mere

ARMATURER

ARMATURER

Et armatur bliver let prikken over i’et for din nye badeværelseindretning

Læs mere

HÅNDVASK

HÅNDVASK

De fleste af vores håndvaske er af porcelæn

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår