Avanceret søgning

Udendørsprodukter (12.)

Legepladsudstyr
Almindelige former for legepladsudstyr er fx borde og bænke, gynger, rutschebaner, klatrestativer, karruseller og legehuse. De faste installationer på legepladser skal udføres i materialer som er vejrbestandige og kan modstå et kraftigt dagligt slid. Træ er det foretrukne materiale, både ubehandlet og behandlet, men også robuste plastmaterialer og reb er uomgængelige elementer.

Flagstænger
Flagstænger er master af enten grantræ, lindetræ, glasfiber eller aluminium (eloxeret eller hvidlakeret), anbragt enten på jorden eller på en bygning. Der er ingen regler for hvor høj en flagstang skal være, men en passende størrelse er mellem syv og 12 meter. Flagstangen skal kunne lægges ned i forbindelse med vedligeholdelse.

Byrumsinventar
Byrumsinventar eller gadeudstyr er inventar til brug på gade, vej og i parker. Det kan fx være affaldskurve, afløbsrender, belysning, borde og bænke, blomsterkummer, cykelstativer, legeredskaber, pullerter, skraldespande, spærrebomme mv. Emnerne udføres i solide og forholdsvis bestandige materialer, såsom stål og træ.

Postkasser
En postkasse er en aflåst kasse af plast eller metal (fx aluminium, rustfrit stål eller galvaniseret stål), beregnet til aflevering af postforsendelser og aviser, forsynet med et navneskilt. Herudover findes centralt placerede pakkebrevkasser, hvor modtageren kan hente sin post ved at indtaste bestemte koder.

 
+ Vis alle referenceprojekter

Nyhedsarkiv

Nøgleord: Udendørsprodukt, udendørsmaterialer, postkasse, legepladsudstyr, legeplads, flagstang, byrumsinventar.