Avanceret søgning
Forside

Tilstedeværelsessensoren med integreret LED lys

PD2N-LED

Tilstedeværelsessensoren med integreret LED lys

For første gang kombinerer B.E.G. en loftsmonteret tilstedeværelsessensor med et LED-orienteringslys, i et og samme kabinet.

Funktion

LED-orienteringslyset er designet som en lysring omkring sensorens linse. Efter den primære belysning er slukket automatisk, forbliver orienteringslyset tændt, enten i en forudindstillet efterløbstid eller permanent. Tilstedeværelsessensoren, med et detekteringsområde på 10 m, har ikke kun indbygget dagslysregulering, men også mange indstillingsmuligheder, så det er muligt at tilpasse sensoren efter behov.

2-vejs kommunikation

PD2N-LED er den første sensor fra B.E.G hvor der er 2-vejs kommunikation mellem sensor og IR-adapter. Dette betyder, at man kan udlæse de allerede programmerede værdier fra sensoren, inden man foretager ændringer.

Anvendelse

Sensoren har sin styrke i alle rum, gange mv. hvor der ikke er dagslysindfald og hvor der ikke er dæmpbare armaturer (DALI eller 1-10V). Hvis lyset tændes i et mørkt rum, skal øjnene meget pludseligt indstille sig på det skarpe lys. Det er mere behageligt, hvis der allerede er et orienteringslys i rummet.

Den energirigtige LED-ring sikrer en blid belysning. Til aktivering af den primære belysning tilbyder PD2N-M-1C-LED to muligheder: Enten kan den primære belysning aktiveres, når der registrerer bevægelse (fuldautomatisk mode) eller også skal den tændes via en aktiv handling på et tryk (halvautomatisk mode).

Se mere på www.beg.dk

2017-06-15

Klik her for mere information

Tilstedeværelsessensoren med integreret LED lys