Avanceret søgning

Steni Danmark AS

  STENI har siden 1965 produceret og leveret facadeløsninger, som giver unikke og langtidsholdbare arkitektoniske udtryk af ekstremt høj kvalitet. 

  Vores produkter er kendetegnet ved at være nemme at vedligeholde og en levetid på mere end 60 år. Der er 40 års funktionsgaranti på facadebeklædning fra STENI, og alle produkter er robuste over for hærværk og barskt vejr. STENI garanterer, at pladerne ikke frostsprænger eller delaminerer. 

  Stærke og skræddersyede facadeplader
  Facadepladerne fra STENI består af glasfiberarmeret polymerkomposit – en kombination af materialer med forskellige egenskaber, der bl.a. giver den lange levetid og en enorm styrke. Facadebeklædningen fra STENI er nem at rense for snavs og graffiti, da facadebeklædningen er smudsafvisende.

  Vi udvikler også hjørneløsninger (L- og U-elementer) i forskellige formater, der passer til alle vores produkter og overflader. De glidende overgange får bygninger til at fremstå æstetisk smukke og fuldendte.  

  Vores facadeplader tilskæres efter nøjagtige mål fra STENIs fabrik, hvor også huller bliver forboret. Det giver den hurtigste montagetid på byggepladsen og minimalt materialespild. 

  Leg med farver, print og udtryk på facaden
  Vi tilbyder et hav af overflader og glansgrader, der gør det muligt at lege med farver, kombinationer og overflader, så du kan sætte dit eget personlige præg på bygningen. Du kan vælge over en million farver, de fleste i tre glansgrader, ligesom det er muligt at vælge din egen individuelle farve med STENI Colour. 

  Det er også muligt at få dit helt eget billede, mønster eller design på facaden med STENI Vision. Skal udtrykket være mere rustikt, kan du vælge 11 naturstensfarver i fire grovhedsgrader med STENI Nature. 

  Konkurrencedygtig på alle parametre
  STENI har længe været kendt for at være den billigste løsning set i et totaløkonomisk perspektiv. Vores nye produktionsteknologi betyder, at STENIs facadeplader er konkurrencedygtige på alle parametre. Det gælder udførelse, montage, drift, vedligeholdelse og pris. 

Kontakt information til Steni Danmark AS

 • Adresse:
  Galoche Alle 12,
  Postnummer:
  By:
  Køge
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  +45 70270122
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Steni Danmark AS på
         

  Nyheder fra Steni Danmark AS

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Facadeløsninger, Facade.