Avanceret søgning

Sika Danmark A/S

  Som global markedsleder inden for kemiske produkter til byggeri og industri sektorerne, opsøger Sika konstant nyt vækstpotentiale inden for alle markeder gennem innovation, kvalitet og service. Dette giver Sikas kunder innovative løsninger, som øger effektiviteten, holdbar¬heden og den æstetiske fremtoning af bygninger, infrastruktur, in¬stallationer og køretøjer gennem produktion og anvendelse.

  Den store koncerns innovationskraft i kombination med lokalt nærvær og stærk forankring på det danske marked betyder, at vi har en styrke ved sammen med vores kunder at kunne udvikle nye, kreative og langsigtede helhedsløsninger, der skaber succes for vores kunder.

  I vores produktsortiment har vi betontilsætningsmidler, tætningsmasser, lim, spartelmasse, produkter til dæmpning og beskyttelse, specialsystemer til forstærkning af konstruktioner, gulvbelægninger samt membraner til tætning og tag.

Kontakt information til Sika Danmark A/S

 • Adresse:
  Hirsemarken 5
  Postnummer:
  By:
  Farum
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  48188585
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Sika Danmark A/S på
                 

  Nyheder fra Sika Danmark A/S

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Kemiske specialprodukter, Fugning, Klæbning, Lyddæmpning, Beskyttelse, Konstruktionsforstærkning, Industrigulve, Tagprodukter, Vandtætningssystemer, Byggeri, Betonadditiver, Tilsætningsstoffer til sprøjtebeton, Stabilisatorer, Acceleratorer.