Avanceret søgning

Scandi Supply A/S

  Scandi Supply a/s er den professionelle byggeindustris totalleverandør af produkter til passiv brandsikring. Produktgruppen omfatter produkter til brandtætning samt produkter til passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner.

  Scandi Supply er én af Danmarks førende leverandører af produkter til passiv brandsikring og fremstår som byggeindustriens professionelle partner, for hvem, kvalitet, dokumentation og god rådgivning er en selvfølge. Vi er centralt beliggende i Vissenbjerg, hvorfra vore produkter distribueres. Herudover kan Scandi Supplys produkter fås hos førende El- og VVS-grossister landet over.

  Siden 1990 har vi leveret produkter til en lang række byggerier i Danmark, og vores store erfaring indenfor brandsikring er til rådighed for projekterende og udførende.

Kontakt information til Scandi Supply A/S

 • Adresse:
  Energivej 2
  Postnummer:
  By:
  Vissenbjerg
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  +45 76 24 48 00
  Fax:
  +45 7624 4801
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Scandi Supply A/S på
     

  Nyheder fra Scandi Supply A/S

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Brandsikring, Brandbeskyttelse, Bærende stålkonstruktioner, Stålkonstruktioner, FireFree, Nullifire, brand, brandlukning, brandmaling, brandmastik, brandakryl, brandfugemasse, bagstop, brandplade, brandkuffert, brandgips, brandpakning, brandtape, brandbandage.