Avanceret søgning
Forside

Porttelefoner og adgangskontrol

Fermax SKYLINE porttelefoner og Jantar adgangskontrol

52 ungdomsboliger i Kolding har fået porttelefoner og adgangskontrol fra Freund

De 52 nyopførte ungdomsboliger på Teglgårdsvej i Kolding er blevet beriget med Fermax SKYLINE porttelefoner samt ADK Jantar adgangskontrol fra Freund Elektronik A/S. Boligerne skal bidrage til udviklingen af både campusområdet og Kolding centrum generelt. Ungdomsboligerne overholder gældende energikrav, og materialerne er udvalgt med udgangspunkt i et minimum af vedligehold, god kvalitet og tidssvarende design. Arkitekt er Sahl Arkitekter A/S.

Bedste kvalitet og design

Ønsket om god kvalitet og design, der lever op til det nyeste og mest moderne byggeri, førte til at man bad Freund Elektronik A/S om at projektere og levere porttelefoner samt adgangskontrol af bedste kvalitet til de 52 nyopførte ungdomsboliger. Løsningen blev Fermax SKYLINE i kombination med iLoft duplex vægapparater samt Jantar adgangskontrol. Hermed har man sikret sig et højt sikkerhedsniveau samt ubegrænsede muligheder for udvidelser.

Dørtelefon og adgangskontrol i ét

Det specielle ved Freund Elektronik A/S er at de leverer dørtelefoner, som fungerer sammen med adgangskontrolsystemer og på den måde kan der laves en dørstation, som fremstår som en samlet enhed. Der er ofte økonomiske fordele ved at etablere dørtelefonanlæg og elektronisk låsesystem samtidig.

Komponenter

  • De unikke og kvalitetsbetonede udendørspaneler fra Fermax SKYLINE som er produceret i ekstruderet aluminium med anodiseret finish, som er med til at give et samlet helhedsindtryk af bygningens facade.
  • iLoft DUPLEX vægapparat er kompakt og ekstra slank. Det er fremstillet i ABS plast-finish og med spejlblank polering for nem rengøring.

Referencer

Udover "Teglgårdsvej" er Fermax også at finde i følgende kendte byggerier:

  • Reflections Keppel Bay, Singapore. 1129 lejligheder. Arkitekt: Daniel Libeskind.
  • Eureka Tower, Melbourne. 556 lejligheder. Arkitekt: Fender Katsalidis Architects.
  • 388 Bridge Street, Brooklyn, USA. 278 lejligheder. Arkitekt: SLCE Architects.
  • The Silo, Fortkaj 30, Københavns Nordhavn. 38 luksuslejligheder. Arkitekt: COBE Architects.

Service

Freund Elektronik’s professionelle teknikere er meget behjælpelige med rådgivning, projektering og teknisk service.

Se mere på www.freund.dk

2018-02-01

Klik her for mere information

Porttelefoner og adgangskontrol