Avanceret søgning
Forside

Pellematic e-max kaskadeanlæg

Pellematic e-max kaskadeanlæg

Større varmeanlæg til virksomheder, offentlige bygninger og fjernvarmecentraler

Udover træpillefyr i alle størrelser leverer Renergi også større varmeanlæg til virksomheder, offentlige bygninger samt fjernvarmecentraler i form af såkaldte kaskadeanlæg. Kaskadesystemet bygger på en sammenkobling af flere mindre pillefyr, der tilsammen kan levere meget store effekter.

Fordele

  • Arbejder optimalt også i lavlast (forår, sommer, efterår), hvorved brændstofforbruget mindskes væsentligt
  • Ved hjælp af Pellematic´s modulerende drift kan anlægget modulere helt ned til 11 kW
  • Fyrene slukker og tænder helt automatisk, hvilket giver lavere strømforbrug og mindre brændstofforbrug
  • Anlægget styres af Pelletronic Touch, som ind- og udkobler fyrene alt efter behov, hvormed uøkonomisk pausedrift undgås
  • Anlægget kan naturligvis kobles op på internettet via en LAN-forbindelse, så det kan overvåges fra en PC, tablet eller Smartphone. Det kan ligeledes afsende e-mail ved pillemangel, behov for asketømning osv.

Driftssikkerhed og bedre økonomi

Driftssikkerheden er meget høj på grund af fordelingen på flere fyr. Afhængig af driftstiden skiftes rækkefølgen mellem de enkelte fyr, således at en ensartet belastning opnås. Da der ofte kun er et fyr i drift, er elforbruget også mindre i forhold til en stor kedel med den samme maks. ydelse. Mindre belastning giver længere levetid.

Service og reservedele

Nem servicering uden driftsstop. Reservedele er let tilgængelige og til fornuftige priser, fordi anlægget er bygget op af standardenheder.

Anlægstyper

Anlæggene kan leveres til bestående varmecentraler, som færdige varmecentraler eller som anlæg med en eller flere strømproducerende Pellematic e-max kedler.

Læs mere om Pellematic e-max her.

Yderligere informationer: www.renergi.dk, tlf. 4358 2424 og 2428 4000

2017-12-21

Klik her for mere information

Pellematic e-max kaskadeanlæg