Avanceret søgning
Forside

Nyt nummer af SpæncomNyt

Seneste udgave af SpæncomNyt er på gaden

Læs blandt andet om 5D-projektering

Siden sidste nummer har vi skiftet ejer, så Consolis Gruppen i dag er ejet af den amerikanske kapitalfond Bain Capital. Vi ser frem til at samarbejde med de nye ejere, så vi kan fortsætte vores positive udvikling og hjælpe vores kunder med at skabe værdi i byggeprocessen.

Et af vores store fokusområder er digitaliseringen. Derfor fortæller vi i dette nummer om vores ambitiøse mål for 5D-projektering. De nye digitale modeller skal ses som kommunikationsmodeller, som medfører færre misforståelser og mulige grænseflader mellem de involverede parter.

Hvis vi skal lykkes med at ændre vores arbejdsmetode, så er det helt afgørende, at vi bliver involveret i projekterne tidligere, og at vores kunder og samarbejdspartnere vil være åbne over for de nye muligheder.

2017 er startet forrygende med mange spændende ordrer. Vi har valgt fem projekter ud, som vi giver en kort beskrivelse af. Det er meget forskellige projekter, der på hver deres måde gør brug af vores viden og produktionsmuligheder.

Den sidste artikel i dette nummer omhandler vores leverance til Nordeas nye domicil. Til dette flotte byggeri skulle vi levere ca. 10.000 elementer, svarende til 50-60 elementer om dagen, så det var en stor logistisk og produktionsmæssig udfordring. Her så vi endnu engang, hvor vigtigt det er, at der er et godt samarbejde mellem parterne i byggeprocessen, og at man sætter sig sammen for at optimere bygbarhed og totaløkonomi.

Se mere her

Hent SpæncomNyt her

2017-06-15

Klik her for mere information

Nyt nummer af SpæncomNyt