Avanceret søgning
Forside

Mobilvægge med 100 % selvkørende elementer

Mobilvægge med 100 % selvkørende elementer

Med de nye eksklusive mobilvægge opnås fleksibel rumdeling kombineret med fuldautomatisk betjening

DEKO har i mange år leveret folde- og mobilvægge, der giver brugerne af lokalerne en utrolig fleksibilitet – og mange gange en decideret økonomisk gevinst.

 

Fleksibilitet for brugerne af lokalerne

På skoler går man nemt fra klasseundervisning i store lokaler til arbejde i mindre grupper, når man benytter folde-/mobilvægge til opdeling af lokalerne. I kontordomiciler kan man ligeledes spare nogle mødelokaler, hvis man benytter sig af lidt større lokaler med mulighed for opdeling med folde- eller mobilvægge.

Ofte benytter man også en del af f.eks. en kantine som mulighed for et ekstra mødelokale. I hotel og restaurationsbranchen tjener folde-/mobilvæggene også sig selv hurtigt ind, når man pludselig har muligheden for at opdele de store selskabslokaler i mindre enheder og dermed kan have flere mindre selskaber på én gang. Kort og godt maksimerer man brugen af de tilstedeværende kvadratmeter og undergår spild.

 

Fuldautomatisk og intelligent betjening

Mobilvæggen har i alle årene været betjent manuelt, men i de senere år med mulighed for semiautomatisk lukning. Semiautomatikken gør, at teleskoperne i top og bund åbner og lukker automatisk, når elementerne skubbes sammen. Dette er meget fleksibelt, men fælles for disse løsninger er, at brugerne altid skal betjene vægelementerne manuelt og flytte dem fra den ene ende af lokalet til den anden.

Med de nye fuldautomatiske mobilvægge får man den velkendte fleksibilitet med hensyn til rumopdeling, men nu kombineret med 100 % selvkørende elementer. Med et enkelt tryk på kontrolpanelet kører alle elementerne helt af sig selv – fra parkering til opdelt lokale. Det samme gælder, når de skal retur igen.

 

DEKO har eksklusiv forhandling af DORMA Hüppe mobilvægge i Danmark og kan nu tilbyde disse eksklusive og fuldautomatiske vægge.

Se mere om mulighederne med de nye DEKO MV – DORMA Variflex mobilvægge her: www.deko.dk

 

 

2018-04-19

Klik her for mere information

Mobilvægge med 100 % selvkørende elementer