Avanceret søgning
Forside

MEGA FLEX har den manglende arbejdskraft!

MEGA FLEX har den manglende arbejdskraft!

Efter færdiggørelsen af de nye metrostationer bliver der snart ledige betonfolk

I en tid hvor de fleste entreprenører leder med lys og lygte efter kvalificeret arbejdskraft indenfor byggeriet, så har MEGA FLEX faktisk for mange!

”Vi er klar til at dele”, udtaler underdirektør og HR ansvarlig, Jess Kjær Nielsen, med et smil.

Udsigt til ledige betonfolk

Situationen er den, at MEGA FLEX A/S i snart 3 år har rekrutteret for og bemandet metro-byggeprojektet for City Metro Ringen i København.

”Vi er nu ved at være i den afsluttende fase af de store betonstøbninger på de sidste fremtidige metrostationer. Det betyder at vi snart har rigtig mange dygtige betonfolk, struktører, forskallingstømrere og andre faglærte, der kan fortsætte på nye projekter i Danmark og andre steder” siger Jess Kjær Nielsen, og fortsætter: ”Ordrebøgerne er ikke tomme hos MEGA FLEX. Der er allerede gang i en del projekter. Bl.a. i Viborg, hvor vi for MT Højgaard og MJ Eriksson er med til at bygge Apple’s nye datacenter.”

Nye projekter venter

”Vi er også i forhandlinger om tilvejebringelse af mandskab til andre større byggeprojekter i Danmark. Men der er stadig gode folk at tage af. Mange har fået et godt kendskab til det danske arbejdsmarked, kvalitetskrav, arbejdsstil og forventninger. Derfor er mange af de udenlandske medarbejdere villige til at blive i Danmark, hvor de befinder sig godt. Bl.a. fordi lønnen er god i forhold til andre europæiske lande. Arbejdernes rettigheder bliver respekteret og alle sociale udgifter og skatter bliver betalt”, fortæller Jess Kjær Nielsen.

Organisation og certificering

MEGA FLEX A/S er medlem af Dansk Byggeri Vikarbranchen, Dansk Industri Vikarbranchen og Tekniq. Desuden er de ISO 9001 certificeret i Mandskab assistance, som den eneste virksomhed i Danmark. ”Det er noget vi er stolte af, da vi ønske at holde en høj standard på alle punkter”, slutter Jess Kjær Nielsen.

Se mere på www.megaflex.dk

2017-08-10

Klik her for mere information

MEGA FLEX har den manglende arbejdskraft!