Avanceret søgning
Forside

Lerpuds til indendørs vægoverflader

Lerpuds til indendørs vægoverflader

Opløsningsmiddelfri, åndbar og fugtighedsregulerende

Malervirksomheden Fairpaint, som udelukkende forhandler naturlig maling og lægger vægt på kvalitet, 100% bæredygtighed, sundhed og det unikke design, leverer også lerpuds fra den tyske producent Volvox, som har en lang tradition inden for fremstilling af naturlig, indholdsdeklareret og miljømærket maling.

Produkt:

Volvox feineErde Cleboo Lerpuds er en opløsningsmiddelfri, naturligt farvet lerpuds uden bindemiddel til brug på indendørs vægoverflader.

Underlag:

Volvox Lerpuds er en dækkende og fyldende behandling, der påføres på tørre, støvfri og fedtfri underlag af fx gipsplader, murværk, gasbeton, OSB-plader, glasvæv eller plastikmaling. Til brug på gipsunderlag anbefales en forbehandling med Volvox lerbasis/grunder. Hvis blot overfladen er fast og fedtfri, kan Fairpaints bæredygtige og diffusionsåbne primer skabe vedhæftning for et 2-8 mm tykt lag lerpuds.

Egenskaber:

Volvox Lerpuds er åndbar, fugtighedsregulerende og bidrager til et behageligt indeklima. Den er antistatisk, lugtneutraliserende og nem at arbejde med. På grund af det høje indhold af fyldstoffer, ler- og sandpartikler besidder pudsen fremragende egenskaber med hensyn til udfyldning og dækkeevne.

Dækkeevne:

25 kg lerpuds dækker cirka 10 m². Men forskellige lagtykkelser kan benyttes, afhængig af påføringsteknik og underlagets type.

Overflade:

Behandlingen efterlader en overflade af udseende fuldstændig som traditionel puds – men med en række intelligente egenskaber. Overfladen står smukt alene i naturel, men styrken optimeres med påføring af lermaling el. lerfixering.

Indhold:

Ler fra forskellige grusgrave, fint sand. Farve lys brun/beige.

Leverer desuden:

  • Lerbaseret vægmaling
  • Marmormaling til vådrum og belastede områder
  • Træværksmaling
  • Silikatmaling til inde og ude
  • Værktøj til malerarbejde
  • Rengørings- og plejemidler

Se mere på www.fairpaint.dk

2017-08-10

Klik her for mere information

Lerpuds til indendørs vægoverflader