Avanceret søgning
Forside

KIBO højsikring, terrorsikring og køretøjshindring

KIBO højsikring, terrorsikring og køretøjshindring

Når der stilles krav til ekstraordinære foranstaltninger

Højsikring

KIBO Sikring tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor højsikring til fx politi, fængsler, ambassader, psykiatri, banker, havneanlæg eller offentlige pladser. Områder, som alle har et meget højt krav til sikkerhed. Højsikring defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. KIBO Sikring hjælper med at afdække de aktuelle behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk og elektronisk sikring, der skal til for at kunne yde den nødvendige højsikring.

Terrorsikring

Terrorsikring er blevet en større del af vores hverdag når det gælder sikring af borgere, medarbejdere og offentlige personer mod uforudsigelige handlinger. Terrorsikring har også fået en vigtig psykologisk og mental indvirken på medarbejdere, for det er vigtigt at vide, at der er taget forbehold for de trusler, der kan være rettet mod virksomheden. Når der skal opføres nye bygninger for internationale virksomheder eller offentlige organisationer, bør højsikring tænkes ind fra starten. På den måde bliver sikringen en integreret del af bygningen og det omkringliggende udeareal.

Højsikring kan integreres i byrummets arkitektur og blive en næsten usynlig del af det offentlige rum. KIBO vejleder og rådgiver arkitekter omkring hvilke muligheder og produkter, der findes på markedet for at kunne få den bedst mulige sikring med allerede i byggeprocessens første faser.

Køretøjshindring

Køretøjshindring fra KIBO Sikring er løsninger, som effektivt stopper køretøjer. Produkterne er alle testet efter internationale standarder. 1/1 test er udført med 6,8/7,5 ton lastbiler som kører enten 48, 64 eller 80 km/t. Produkter som pullerter, roadblocks, bomme, porte og hegn kan alle enkeltvis eller i kombination løse opgaver i og omkring områder, hvor ekstra høj sikring og sikkerhed er nødvendig.

Løsninger med faste pullerter i f.eks. plantekasser, bænke eller lignende kan gøre integrering af køretøjshindring i offentlige rum nemmere – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Med produkter fra nogle af de førende producenter på markedet, deres interne ekspertise og eget uddannede personale kan KIBO Sikring hjælpe med alt fra rådgivning, levering, installering og servicering af produkter til køretøjshindring.

Se mere på www.kibosikring.dk

2017-06-15

Klik her for mere information

KIBO højsikring, terrorsikring og køretøjshindring