Avanceret søgning

ISOVER

  Saint-Gobain ISOVER udvikler, producerer og samarbejder med vores kunder om innovative og bæredygtige isoleringsløsninger inden for byggeri og tekniske applikationer, som giver brugeren komfort og effektivitet og bidrager til at beskytte miljøet.
  Vi er ledende på markedet, og fabrikken, der er beliggende i Vamdrup ved Kolding, er blandt de mest energieffektive i verden. 

  En god samarbejdspartner

  Vores produkter har en række højt værdsatte egenskaber så som lav vægt, fleksibilitet og komprimering. Det gør dem nemme at transportere, opbevare og arbejde med.
  Et højt serviceniveau og gode logistikløsninger, som hjælper vores kunder, er en væsentlig del af samarbejdet med os.

  Vi arbejder for klimaet

  Klima, miljø og energieffektivitet har høj prioritet i udviklingsarbejdet, for vi ønsker at medvirke proaktivt til en mere bæredygtig verden. ISOVER G3 er således et bud på den næste generation af bæredygtig isolering. Med ISOVER G3 har vi har nedsat CO2 udslippet i produktionen og tilsat produktet en større andel af plantebaseret materiale, der hurtigere kan genskabes i naturen.

  Saint-Gobain ISOVER deltager i en lang række projekter, der viser vejen inden for energieffektivt byggeri. Vi var blandt andet initiativtagere til projektet KOMFORT HUSENE ved Vejle - Danmarks største udviklingsprojekt inden for passivhusbyggeri.

Kontakt information til ISOVER

 • Adresse:
  Østermarksvej 4
  Postnummer:
  By:
  Vamdrup
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  72 17 17 17
  Fax:
  72 17 19 19
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg ISOVER på
                     Google+

  Nyheder fra ISOVER

  Nyhedsarkiv