Avanceret søgning

Indretning, Møbler (70.)

I denne sammenhæng forstås indretning som professionel indretning af butikker, arbejdssteder, kontorer osv.  Og møbler indebærer inventar der kan flyttes og materialer som f.eks. lamper og lignende, der kan benyttes i et professionelt miljø, så som en butik eller et kontor.

Butiksindretningn kan være med til at øge butikkens omsætning, hvis kunderne ledes rundt mellem inventar og varer på den rigtige måde, og hvis de enkelte varer og ydelser præsenteres optimalt.

Begrebet butiksinventar dækker en stor gruppe genstande, lige fra affaldsspande til belysning og borde, hyldesystemer, kassediske, skilte og lagerinventar.

Industri- og lagerinventarer inventar, der bruges til indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder, garderober, produktionslokaler og kantiner.

Begrebet industri- og lagerinventar omfatter en lang række produkter til opbevaring og organisering, f.eks. lagerreoler, pallereoler, kompaktreoler og pallerammer samt opbevaringsskabe, omklædningsskabe og værkstedsskabe. Arbejdsborde og stole, transportkasser samt sikkerheds- og overvågningsudstyr hører også under kategorien, ligesom en lang række produkter til intern transport og løft. Indretning og styring af lagerflow og logistik er en essentiel del af enhver industri- og lagervirksomhed.

Laboratorieinventar omfatter bl.a. specialskabe såsom stinkskabe, kemikalieskabe og apparaturskabe, og hæve-/sænkeborde med bordplader af komposit, laminat, stål eller træ (laboratoriebejdsede bordplader). Og det er et område, hvor der stilles meget store krav til sikkerhed og hygiejne.

Endvidere Laboratorievaske og vaskeborde af et syrefast materiale beregnet til brug i laboratorier, samt opbevaringssystemer (reoler og skabe) til opbevaring af medicin, og farlige kemikalier.

Laboratorie- og klinikinventar installeres som regel som komplette indretningsløsninger, der også omfatter el- og vvs-komponenter, affaldssystemer mm.

+ Vis alle referenceprojekter

Nyhedsarkiv

Nøgleord: Indretning, indvendigt udstyr, møbel, møbler, butiksindretning, kontorindretning, inventar, industriinventar, lagerinventar.