Avanceret søgning

Expo-Net Danmark A/S

  Vi har nu mere end 50 års erfaring med højteknologisk produktion af plastnet og plasthegn, og der anvendes en meget moderne produktionsproces. Udviklingen af den specielle proces bygger på forskellige teknikker, så den passer perfekt til produktion af kunde-designede produkter, der benyttes inden for forskelligartede industrier. 

  Denne meget moderne og fleksible produktionsteknik muliggør endvidere en kontinuerlig udvikling og produktion af net med forskellige netstrukturer i variable bredder, diametre, maskestørrelser og styrker osv. På denne måde tilsikres kunderne altid en optimal løsning.

  Fleksibilitet, leveringsgaranti og et tæt og loyalt samarbejde med kunderne er grunden til, at EXPO-NET Danmark A/S i dag regnes for at være en meget seriøs leverandør med eksport til mere end 30 lande i og uden for Europa.

  Vi udstiller på Building Green i Aarhus. Mød os på stand nr. 54

Kontakt information til Expo-Net Danmark A/S

 • Adresse:
  Georg Jensens Vej 5  
  Postnummer:
  By:
  Hjørring
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  98 92 21 22
  Fax:
  98 92 41 89
  URL:
  e-mail:
  Send e-mail direkte til producenten med informationsbestillingen nederst på siden.
  Firmatype:
  Leverandør

 • Nyheder fra Expo-Net Danmark A/S

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Armeringsnet, Indkørelse, Anlæg, Vejarmering, Midlertidig vej/parkeringsplads, Faskiner, Nedsivning af regnvand, Afledning af regnvand, Forsinkelsesbassin, Tag, Snefangsrør Sne- og fuglestop, Tagrendenet, Tagrenderør.