Avanceret søgning

Ecophon

  Ecophon er global leverandør af akustiksystemer, der bidrager til god rumakustik og et sundt indendørsmiljø med fokus på kontorer, uddannelse, sundhedsvæsenet og industriproduktionsfaciliteter.
   
  Fokus på godt lydmiljø
  Vi bidrager til et bedre arbejdsmiljø, hvor mennesker arbejder og kommunikerer og har nogle af de førende eksperter ansat inden for akustikområdet, der kun beskæftiger sig med at fortælle om lydmiljøer, undersøgelser og studier.
   
  Akustik lofter - største produktprogram
  Ecophon producerer lydabsorberende produkter af glasuld, der komplementerer moderne akustikdesign. Vi har Europas største produktprogram inden for akustik og udvikler lydisolerende produkter til både loft og vægge, som reducerer ekko og minimerer baggrundsstøj.
  Vi kan tilbyde et udvalg af akustiklofter, frithængende flåder, vægpaneler og lydskærme. Kræves der en løsning med direkte montage af paneler til absorbering af lyd, har Ecophon ligeledes forskellige løsninger.
   
  Ventilationslofter
  Som noget nyt tilbyder Ecophon ventilationslofter, hvor du ikke går på kompromis med akustikken.
  Ecophons nedhængte lofter Focus A, E, Dg og Ds, der kombinerer bedste akustik med laveste emission, er velegnede til diffus ventilation – også kaldet sivelofter eller fortrængningslofter.
  Indblæsningsluften, der tilføres hulrummet mellem dæk og det nedhængte loft, siver ned i rummet jævnt fordelt over hele loftfladen. Grundet pladernes lave densitet og vægt, nedsiver luften dels gennem pladerne, dels mellem plader og skinner. Der anvendes ingen passive plader, og derfor har hele loftet fuld akustisk virkning i bedste absorptionsklasse samtidig med, at der foregår en jævn fordeling af ventilationen uden trækgener.
  Vi arbejder grønt
  Ecophons glasuld kombinerer over 70% genbrugsglas med et plantebaseret bindemiddel. Vi har fravalgt oliebaserede bindemilder i vores produkter. Samtidig sikrer vi et sundere indeklima, fordi det plantebaserede bindemiddel ikke udleder formaldehyd.

Bæredygtighed - certifikater

Dansk Indeklima Mærkning EPD – Institut Bauen und Umwelt e.V. M1

Kontakt information til Ecophon

 • Adresse:
  Hammerholmen 18E
  Postnummer:
  By:
  Hvidovre
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  +45 3677 0909
  Fax:
  +45 36 77 09 05
  URL:
  e-mail:

 • Følg Ecophon på
                 

  Nyheder fra Ecophon

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Akustik, arbejdsmiljø, modullofter, lodrette absorbenter, absorbenter, frithængende enheder, saint gobain, ecophon.