Avanceret søgning

Decoflame

  Decoflame, er én af ​​de førende producenter af eksklusive bioethanol-pejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af designeren Kjell Thomsen. Decoflame, som er beliggende i det nordlige Danmark, huser bl.a. fabrikslokaler – hvor pejsene omhyggeligt bliver fremstillet og testet – skandinaviens største showroom med over 30 bioethanolpejse samt kontorfaciliteter.

  Decoflame pejsene kombinerer banebrydende teknologi med kvalitet og funktionalitet af ​​skandinavisk design, hvilken giver indretningen enkelt unik stil. Med et veletableret og verdensomspændende netværk, professionelt personale, omfattende og informative materialer samt tekniske specifikationer, tilbyder Decoflame arkitekter og indretningsarkitekter samt private kunder, den perfekte pejseløsning til ethvert unikt projekt.

  Alle Decoflame’s pejse er produceret og testet af højt kvalificeret fagfolk på fabrikken ved hjælp af førsteklasses kvalitetsmaterialer, der øger pejsenes sikkerhed. Decoflame bioethanol-pejse er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af pejsen.

  Decoflame anvender ekspertise- og designerkompetencer i at udvikle både standard og efter-mål pejse til eksklusive ejendomsprojekter, private hjem såvel som til restaurationsbranchen.

Kontakt information til Decoflame

 • Adresse:
  Vang Mark 2
  Postnummer:
  By:
  Vestbjerg
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  9630 4800
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Decoflame på
                 Google+    Pinterest

  Nyheder fra Decoflame

  Nøgleord: Decoflame, pejs, bioethanol-pejs, biopejs.