Avanceret søgning
Forside

Comfortable living med Siedle og JUNG

Comfortable living med Siedle og JUNG

Den smarte løsning kombinerer bekvemmelighed, sikkerhed og energieffektivitet

KNX-teknologi fra JUNG er et enkelt og energieffektivt system, der opfylder fremtidens krav til ”smart home”. KNX giver mulighed for at styre ting som belysning, temperatur, persienner, tv og andre hjemmefunktioner, alle med et tryk på en knap, hvilket gør hverdagen både behagelig og sikker. Det samme gør sig gældende, når hjemmet forlades.

Med et tryk på en knap kan man være sikker på, at lyset er slukket, gardinerne er trukket ned, varmen sænkes og alarmsystemet aktiveres.

JUNG ”SMART home” skaber tryghed og gør dagligdagen lettere

I det smarte hjem er de tekniske funktioner forbundet med hinanden og betjenes bekvemt gennem forskellige kontrolpunkter - herunder mobile enheder. Intelligent tilstedeværelsessimulering samt alarm- og overvågningsteknologi giver mere sikkerhed og en god følelse, når man ikke er hjemme.

En ”SMART home”-løsning fra JUNG overtager kontrolfunktionerne. Den centrale idé her er at gøre det enkelt og sikkert at betjene, og altid med beboernes behov i tankerne.

Smarte boliger har også potentiale til at være grønnere og billigere: Vand- og energitilsynsværktøjer og programmer til optimering af energiforbruget kan medføre, at vand- og energiforbruget reduceres, hvilket igen kan sænke udgifterne og reducere vores kulstoffodspor.

Siedle og JUNG: To specialister, et system

Siedle, som specialist i bygningskommunikation, og JUNG, som specialist i bygningssystemteknik, forener deres kræfter, så moderne teknologi forenes med smukt design. Det betyder, at samarbejdet giver højere sikkerhed og mere bekvemmelighed.

Siedle og JUNG tilbyder således designmæssige og tekniske totalløsninger af høj kvalitet og stor alsidighed lige fra kontaktsystemer, svartelefoner, bygningsautomation til hele Siedle-sortimentet inden for dørkommunikation. Og selvfølgelig kan alle husets funktioner betjenes fra en IPhone eller en IPad. Med andre ord en totalløsning til comfortable living.

Se mere på www.siedle.dk, tlf. 7022 0002

2017-10-12

Klik her for mere information

Comfortable living med Siedle og JUNG