Avanceret søgning

Alux A/S

  Alux A/S leverer de bedste løsninger inden for udvendig solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre og brandgardiner. Og altid efter en høj standard.

  Vi har i 2017 overtaget virksomheden MidtSun med henblik på at styrke projektsalget på solafskærmningssiden, og dette har givet os et betydeligt større produktprogram.

  Vores hovedsæde ligger i Silkeborg, Midtjylland, men vi er leveringsdygtige i hele Danmark.

  Alux A/S er ISO certificeret DS/EN 9001:2008 inden for projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring af F & P, og vi er naturligvis medlem af Sikkerhedsbranchen 

  Læs mere om sikrings- og solafskærmningsløsninger på www.alux.dk, hvor du også kan se vores unikke SafeRoller, som er målrettet sikring af døre og vinduer i private boliger og kontorer.

   

Kontakt information til Alux A/S

 • Adresse:
  Holmbladsvej 4
  Postnummer:
  By:
  Silkeborg
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  70262140
  Fax:
  70262994
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Alux A/S på
                 Google+

  Nyheder fra Alux A/S

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Solafskærmning, faste solskærme, solscreens, persienner, markiser, butiksmarkiser, rullejalousier, knækarmsmarkiser, faldarmsmarkiser, parasoller, gitre, rullegitter, fastgitter, brandsikring, brandjalousi, brandgardin, tyverisikring, saksegitter, tobaksskab.