Avanceret søgning
Forside

Altanrenovering på Nørrebro optimerede lysindfaldet

Altanrenovering på Nørrebro optimerede lysindfaldet

Nyt glasværn og foldeglas giver beboerne mulighed for at bruge altanerne hele året rundt

Alument har i samarbejde med arkitekterne Orbicon A/S færdiggjort en løsning til beboerne i Andelsboligforeningen Elme Allé på Nørrebro i København.

Omfang

Aluments del af projektet indebar renovering af de eksisterende konstruktioner samt udskiftning af eksisterende facadeelementer med nyt glasværn og foldeglas, som giver beboerne mulighed for at bruge altanerne hele året rundt.

Stor tilfredshed

Signe Nielsen, der er beboerformand i Andelsboligforeningen Elme Allé på Nørrebro i København, har været rigtigt tilfreds med forløbet ved renoveringen: ”Alument er punktlige, kommer til tiden, og vi har haft en rigtig god kommunikation. De har overholdt tidsplanen, og det var rart.”

Et unikt produkt

Også Thomas Callesen, diplomingeniør og projektleder hos Orbicon A/S har oplevet renoveringsprocessen som en succes: ”Det er let og meget behageligt at arbejde sammen med Lars Bomholt. Alument er løsningsorienterede og resultatorienterede, og de ser på helheden af den opgave, de får. De har et meget unikt produkt, som der ikke rigtigt er andre i Danmark, der kan konkurrere med.”

Ikke bare standardbyggeri

Da det endelige resultat stod færdigt, var Signe Nielsen også rigtig glad for de gamle bygningers nye udtryk: ”Alument kan finde ud af at lave noget, der ikke bare er standardbyggeri. De pillede fronten af vores gamle altaner og satte ny glasfacade på de gamle gulve, som svajede 10 cm fra den ene til den anden ende. I forhold til, at det gamle var ret skævt, så er det virkelig blevet rigtigt godt. Vi er meget glade for resultatet, der er blevet superflot.”

Interesseret i at vide mere?

Besøg alument.dk/projektsalg eller ring tlf. 30 361 609.

2018-04-19

Klik her for mere information

Altanrenovering på Nørrebro optimerede lysindfaldet